Creștini persecutați în Mozambic

Asculta informatia

Extremiștii islamici au dezlănțuit teroarea în nordul Mozambicului. În urma violenței, unele biserici au ars din temelii, mulți au fost decapitați și zeci de mii au fost relocați, rămânând traumatizați.

Din 2017, mai bine de 1.000 de oameni au fost uciși în urma unei campanii violente împotriva creștinilor. În ultimele patru luni, atacurile s-au intensificat și 210.000 de oameni au fost nevoiți să își părăsească locuințele. Iris Global se află în nordul Mozambicului și slujește nevoilor localnicilor.

Citeste si: Polonia renunță la măști. Sunt periculoase

Iris Global: Hrănim oameni indiferent de credință. Iubim oamenii, îi îmbrățișăm și le dăm lucrul cel mai de preț care există, și anume Cuvântul lui Dumnezeu în limba lor. Oamenii au rămas traumatizați când au văzut cum acești rebeli radicali i-au decapitat pe cei dragi lor. Ei au fost constrânși să îi mânânce pe cei dragi. Este incredibil ceea ce se întâmplă. Însă dragostea lui Isus îi vindecă.

Știrea face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 841, difuzată în august 2020.Alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri

Despre Info Crestin News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *