Persecutii

Crestini persecutati si in China

O casa de rugaciune crestina din sudul Chinei a povestit ca aproape tot personalul sau a fost reținut – aparent ca razbunare pentru mobilizarea cesteia.

Biserica Liangren din Guangzhou, din provincia Guangdong, sustine că aceasta a suferit persecuții intense, de luni de zile, din partea oficialilor.

Biserica spune, conform Release International, că persecuțiile au început atunci când două surori din Biserica Liangren, Chen Jie și Mo Xiliu, au fost arestate de către oficialii din orașul Liuzhou din Guangxi, unde au fost trimise pentru mobilizare și infiintarea de biserici.

Liangren povesteste că mai multe grădinițe și întreprinderi legate de Biserică au fost percheziționate sau închise, provocând dificultăți financiare severe.

In data de 23 iunie, oficialii au percheziționat casa Bisericii Evanghelice Ma Jiawen, în absența membrilor sai. Ei au arestat-o pe Li Jiatao, lăsând doi copii mici singuri în casă. Un alt membru al Bisericii, Huang Qiurui, a fost, de asemenea, arestat. Ambii au fost arestati în baza acuzațiilor false de “operațiuni si afaceri ilegale”, de catre oficialii Liuzhou.

Sursa:www.lonews.ro

Citește și:  Astfel moare un creștin în fața unui kamikaze
Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 − = 54

Close