Creştinii se înmulţesc în Iran, în ciuda opresiunii din partea guvernului

Asculta informatia

În ciuda opresiunii guvernului iranian împotriva creştinilor din ţara preponderent islamică, numărul de musulmani care se convertesc la creştinism este în creştere explozivă, conform organizaţiei creştine Open Doors din SUA, spuneChristian Today.

musulmani_in_biserica_400Se vorbeşte chiar de o revigorare creştină, în special în rândul tinerilor care trăiesc în ţară, spun agenţii Open Doors din Orientul Mijlociu. Creşterea numărului de creştini este raportat în toate regiunile, dar mai ales în oraşele mari.

„Această creştere are de-a face cu faptul că iranienii încep să cunoască adevărata faţă a islamului, religia oficială a Iranului, şi nu au încredere în guvern şi în liderii politici, în urma alegerilor prezidenţiale frauduloase din 2009″, a spus un agent Open Doors, din Orientul Mijlociu.

În mod constant se întocmesc rapoarte pentru arestarea şi detenţia creştinilor de către autorităţile iraniene. Numai în oraşul Isfahan, mai mult de 12 creştini au fost arestaţi de la sfârşitul lunii februarie.

Potrivit preşedintelui Open Doors SUA, „bărbaţi şi femei se întorc la Iisus, în ciuda riscurilor letale în a face acest lucru”, a spus Moeller. „Asta se datorează numai lucrării Duhului Sfânt.”
Iranul ocupă locul 5 pe lista Open Doors de monitorizare globală a ţărilor care prigonesc creştinii.

semneletimpului.

Despre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *