Cristian Daniel Florea – abandonează cultul Baptist și revine in ortodoxie – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri interneVideo

Cristian Daniel Florea – abandonează cultul Baptist și revine in ortodoxie

Asculta informatia

Un preot ortodox care in urma cu 17 ani decide să abandoneze Ortodoxia, unindu-se cultului baptist, devine pastor. Dupa 17 de ani acesta revine in ortodoxie astazi. Mă întreb dacă este ferm convis de această decizie sau după câțiva ani iarăși își va schimba orientarea religioasă? Păcat de el că este așa de instabil pe calea credinței! …

Carui fapt se datoreaza schimbarea actuala de macaz, fix in directia opusa, mai exact decizia de a deveni din nou un slujitor ortodox?

Daniel Cristian Florea: Cand de un an si jumatate stau singur si in suferinta, cu familia distrusa, cu sotia c****, cu copii imprastiati prin lume, cu inima plina de zaduf si ochii plini de lacrimi, de ce nu mi-ati scris vreun mesaj?

Toti pastorii mi-au intors spatele, nu m-au sunat o data ca sa-mi spuna ca sunt alaturi de mine si ca plang langa mine in suferinta; de ce nu mi-ati scris ca sa dati aceasta stire pe portal?

Acum e prea tarziu. Asa ca singur si parasit de toti puteam sa ajung in boscheti, sa fiu un betiv, un om decazut si n-ar fi interesat pe nimeni. Si acum toti fratii s-au trezit din somnul cel de moarte. Mesajul meu catre ei e sa doarma in continuare si sa-si vada de viata si treburile lor zilnice, exact ca si pana acum.

Red. NewsNet Crestin: Sustineti asadar ca fosta sotie nu v-a fost credincioasa? Exista comentarii in spatiul virtual ca exact invers ar fi stat lucrurile, ca d-voastra nu i-ati fost chiar fidel…

Daniel Cristian Florea: Eu sunt singur iar ea traieste cu un barbat la apartamentul lui mai bine de un an. Eu n-am pe nimeni in viata mea si tot eu sunt ala ciufulit, asa ca sa ma lase cei interesati in pacea Domnului…

Red. NewsNet Crestin: Aha, foarte trist… La viitorul copiilor v-ati gandit? Ce cale credeti ca vor alege? Nu vor fi bulversati de aceasta schimbare?

Daniel Cristian Florea: Daca eu nu ma gandesc la copiii, atunci cine? Acum, gata cu acest dialog ca sunt la serviciu. Va imbratisez cu drag! Red.

NewsNet Crestin: Multumim!

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close