Cristian Ionescu: Am bănuieli sa cred că această criză nu a venit din senin și cineva cu un scop sinistru a declanșat PANDEMIA.

Asculta informatia

Restricțiile vor fi prelungite până la data de 30 Aprilie! Deocamdată!

Sunt anticipate între 100 și 200 de mii de victime, multe alte sute de mii de persoane infectate cu virusul Corona în următoarele câteva luni!

În următoarele două săptămâni ajungem la apogeu.

Citeste si: Dorel Macelaru nu a murit de COVID-19 – Test negativ

Deși am bănuieli destul de justificate să nu cred că această criză a venit din senin ba dimpotrivă, să îmi închipui că cineva, undeva, intenționat și cu un scop sinistru a declanșat pandemia, nu îi neg realitatea!
Că din vreun laborator în China, că de la supa de lilieci sau din câte și mai câte presupuneri conspirative, e mai puțin important pentru moment.

Ne-am conformat reglementărilor distanțării sociale și izolării la domiciliu. Am închis serviciile publice ale bisericilor. Suntem atenți la orice dres de voce, mâncărime în gât, strănut, tuse, migrenă, dureri musculare etc.
Nu voi pune la îndoială buna credință a oficialităților locale și federale! Nu încă…

Totuși, ceea ce mă motivează să respect recomandările și ordonanțele are de-a face cu personalul medical – îi avem și în Biserica Elim – aflat în prima linie a acestei bătălii!
Ei nu au timp de întrebări, nu trebuie să-i intereseze politica lucrurilor și nici când, cum și de unde!

Ei și ele își pun măștile, mănușile și halatele și își riscă sănătatea și viața lor și a familiilor lor pentru binele tuturor!

Cu siguranță, unii vor deveni pacienți!
De cele mai multe ori nu-i observăm, nu-i prețuim și nu le dăm cinstea cuvenită!

Iată de ce, dincolo de multele semne de întrebare cărora le va veni în cele din urmă timpul, STĂM ACASĂ, STĂM LA DISTANȚĂ ȘI… STĂM LINIȘTIȚI!

Citeste si: “Anul acesta îl vom vedea pe Mesia” – alt RABIN cu alta declaratie surprinzatoare

Spuneți o rugă în fiecare zi pentru personalul medical din comunitățile noastre, din țara noastră și din întreaga lume! Au nevoie!
 
Cristian Ionescu

Despre Info Crestin News

Leave a Reply