Quantcast
Cruciada mondială pro-LGBT! Asta e marea mișcare politică a lui Biden – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Cruciada mondială pro-LGBT! Asta e marea mișcare politică a lui Biden

În primul său discurs de politică externă, președintele american joe Biden a anunțat că ordonă tuturor agențiilor guvernamentale americane active în străinătate să promoveze drepturile persoanelor lesbiene, gay, bisexuale, transgender, intersex și queer.

Cruciada mondială pro-LGBT! Dosarul nuclear Iranian, confruntarea cu China sau amenințărie nucleare venite din Coreea de Nord pot să mai aștepte.  Joe Biden are treburi mai importante de făcut în legătură cu iubirea.

“Toate ființele umane ar trebui tratate cu respect și demnitate și ar trebui să poată trăi fără teamă indiferent cine sunt sau pe cine iubesc”, a spus Biden în memorandumul prezidențial.

Cruciada mondială pro-LGBT!

Drept urmare, agențiile americane care activează în străinătate au primit ordin  să vină cu planuri în acest sens în următoarele 180 de zile, Biden planifică și o creștere dramatică a admiterilor de refugiați din SUA, a promis o atenție sporită pentru solicitanții de azil LGBTIQ.

Memorandumul spunea că Statele Unite vor combate, de asemenea, legile care discriminează în străinătate minoritățile sexuale și vor lucra pentru a construi coaliții internaționale împotriva homofobiei și transfobiei.

Un înalt oficial al Departamentului de Stat a declarat că secretarul de stat Antony Blinken intenționează să numească un trimis special pe probleme LGBTIQ.

“Cred că atunci când este numit acest trimis, acest lucru va contribui la sporirea atenției asupra acestor probleme și mai mult”, a declarat oficialul pentru AFP.

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat, Ned Price, a criticat Turcia după ce președintele Recep Tayyip Erdogan și ministrul său de interne au atacat verbal persoanele gay și Biden a menționat drepturile LGBTIQ într-un mesaj către un summit al Uniunii Africane.

Având în vedere influența supradimensionată a SUA asupra lumii, activiștii se așteptau ca Biden să dea un exemplu. Au arătat impactul rapid atât în ​​țară, cât și în străinătate, când Biden, pe atunci vicepreședinte, în 2012 a devenit cel mai înalt oficial din SUA care a susținut căsătoriie gay – care au devenit lege în Statele Unite trei ani mai târziu, notează RTL via evz.ro

Despre Info Crestin News

Leave a Reply