Cu gândul la virgine, mori pentru Jihad – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri externe

Cu gândul la virgine, mori pentru Jihad

Asculta informatia

Șeful Al Qaida în Yemen, Samir Khan, a redactat un ghid pentru musulmanii din Occident care doresc să devină martiri în numele Jihadului, informează Daily Mail.

Cei care doresc să devină teroriști sunt sfătuiți să locuiască modest, în case pe care să le întrețină singuri și să se obișnuiască unui stil de viață frugal.

Teroristul trebuie să-și protejeze familia, astfel încât rudele să nu fie răpite și torturate în fața lui pentru informații.

Teroristul, spune Samir Khan, trebuie să se spele zilnic și să aibă mare grijă de picioarele sale. Acesta ar trebui să se obișnuiască și să doarmă în munți, în păduri și în oricare alte locuri.

Sfatul lui Khan pentru proaspeții teroriști: „În momentul în care te vei teme pentru viața ta, gândește-te la viața în Paradis.”

„Gândeşte-te la virginele care te aşteaptă acolo şi la profeţii pe care îi vei întâlni”.

Teroristul Samir Khan, unul dintre responsabilii pentru atacurile din 11 septembrie, îi sfătuiește pe viitorii membri ai mișcării pentru Jihad să nu pună întrebări și să nu dea detalii despre viața lor.

Cel mai important lucru, subliniază Khan, este ca mișcarea pentru Jihad să activeze în primul rând în America, pentru că nu este nimic mai umilitor decât să fii înfrânt în propria casă.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close