Quantcast
Cuba ridica interdictia Bibliei, va urma o trezire spirituala? – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Cuba ridica interdictia Bibliei, va urma o trezire spirituala?

Asculta informatia

Din anul 1969, regimul comunist al lui Fidel Castro,  a interzis distributia Bibliei in Cuba. Dar acum, datorita unui program experimental in natiunea de pe insula, guvernul comunist ridica interdictia Bibliei, creind cai noi de a hrani spiritual milioane de oameni flamanzi dupa Cuvantul lui Dumnezeu.

Organizatiile Focurile Trezirilor Spirituale si Societatea de Biblii Americana lucreaza neobosit la tiparirea si distribuirea Bibliilor, populatiei cubaneze, multi oameni se intreaba ce ar putea iesi din aceasta schimbare drastica. Ar putea ca zagazurile portilor trezirii spirituale si a binecuvantarilor sa fie pe cale sa se deschida si sa izbucneasca?

Drumul acesta ar putea sa fie complicat, potrivit unui cuvant de proorocie emis de Consiliul Apostolic al Proorocilor Lucratori.

Exista un apel pentru o trezire spirituala in Cuba care este conectat cu Miami.  Grupul cel mai mare de spanioli in Miami este de cubanezi. Fidel Castro i-a exilat si izgonit din Cuba din cauza problemelor de religie, politice si economice. Cand el a inchis granita, multi cubanezi au fugit din tara si au ajuns sa fie cetateni americani.

Totusi, multi dintre ei au in inima o rana adanca, deoarece Castro i-a stramutat fortat si le-a luat mostenirile.

Acum in Florida a aparut o noua generatie. Totusi, aceasta noua generatie este indoctrinata de ranile cauzate generatiei trecute si au un sentiment de  amaraciune adanca fata de Cuba.

Cu toate ca calea spre vindecare si reparare pentru cei raniti de nedreptatile lui Castro poate fi undeva departe, Dumnezeu este capabil  sa faca o minune in aceasta tara. Faptul ca milioane de cubanezi vor avea acum acces liber la Biblii, pentru prima data dupa mai mult de cincizeci de ani, este o dovada suficienta ca El este deja la lucru.

In Limba Romana: RodiAgnusDei

Despre

Leave a Reply