Quantcast
Cultul LGBT: O bancă britanică va plăti tratamentele hormonale ale angajaților transgender sau care și-au făcut schimbare de SEX – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Cultul LGBT: O bancă britanică va plăti tratamentele hormonale ale angajaților transgender sau care și-au făcut schimbare de SEX

”NatWest” va plăti pentru ca angajații transgender sau care și-au făcut schimbare de sex să beneficieze de un tratament hormonal finanțat din privat începând de luna viitoare, ca parte a unei reforme mai ample care vizează creșterea gradului de incluziune al creditorului la nivelul social.

Celebra National Westminster Bank, la care Guvernul britanic a fost chiar acționar majoritar, a anunțat la începutul acestui an că angajații săi își pot afișa ortografia preferată a prenumelui și a numelui fonetic pe noile insigne de bambus ecologice, declarând de asemenea că ”provoacă și contestă status quo-ul” pentru clienții și angajații transgender, în cadrul unei campanii de revizuire a propriilor politici sociale și de adaptare a acestora la realitățile zilei.

National Westminster Bank, cunoscută în mod obișnuit ca ”NatWest”, este o mare bancă comercială și un retailer extrem de cunoscut în Regatul Unit. A fost înființată în 1968, prin fuziunea dintre National Provincial Bank și Westminster Bank. În 2000, a devenit parte din The Royal Bank of Scotland Group, care a fost redenumită NatWest Group în 2020. După limitarea activității interne de bază a grupului, banca a devenit o subsidiară directă a NatWest Holdings, NatWest Markets cuprinzând filiala bancară de investiții. Guvernul britanic deține în prezent aproximativ 48,1% (anterior 54,7%) din NatWest Group, după ce a cheltuit 45 de miliarde de lire sterline (61,87 miliarde de dolari) pentru a salva creditorul în 2008

NatWest este considerată una dintre cele patru mari bănci de compensare din Marea Britanie și are o rețea ce cuprinde peste 960 de sucursale și 3.400 de bancomate în Marea Britanie, oferind servicii bancare online și telefonice 24 de ore din 24. Servicii. Banca are peste 7,5 milioane de clienți personali și 850.000 de conturi de afaceri mici. În 2017, NatWest a fost premiat pentru cea mai bună aplicație bancară la British Bank Awards.

Noul pachet social al băncii include, din septembrie, adăugarea serviciilor de ”asistență medicală trans” la planul privat de asistență medicală oferit fiecărui salariat, ceea ce va însemna oferirea de sprijin financiar pentru identitatea de gen, tratament hormonal și consiliere pentru lucrători.

Un purtător de cuvânt a confirmat că a revizuit, de asemenea, formularea politicilor sale de angajare pentru a se asigura că „limbajul și peisajul sunt inclusive LGBT+”, iar banca și-a schimbat regulile de absență și de concediu medical pentru a oferi inclusiv timp liber pentru persoanele care fac tranziția de la un sex la altul

Mișcarea vine în timp ce, în plan internațional, întreg sectorul bancar încearcă să se scuture imaginea considerată de mediul progresist a fi una „palidă, masculină, învechită și conservatoare”, depunând, de asemenea, eforturi pentru a atrage o forță de muncă mai tânără și mai diversă.

Gigantul de pe Wall Street, Goldman Sachs, și anunțat deja angajații din Londra că ar putea beneficia gratuit de operații pentru schimbarea sexului și tratamente de fertilitate ulterioare, la scurt timp după ce ”NatWest” și-a anunțat noile modificări privind pachetele de asistență medicală pentru salariați.

Decizia ”NatWest”, de la începutul acestui an, de a introduce insigne cu prenume pentru angajații sucursalei i-a determinat pe unii dintre rivalii săi să urmeze exemplul. Halifax, care obișnuia să utilizeze și insigne cu prenume, s-a implicat în problemă într-atât de asumat încât le-a spus clienților că își pot închide conturile dacă nu sunt de acord cu poziția corporației. Răspunzând criticilor, Halifax a declarat că insignele descurajează „etichetarea greșită accidentală”.

Sursa: barikada.ro

Despre Info Crestin News

Leave a Reply