Quantcast
Cum arata in prezent si de ce s-a apropiat de Dumnezeu “Maddie” din Maddie si David – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Cum arata in prezent si de ce s-a apropiat de Dumnezeu “Maddie” din Maddie si David

Actrita Cybill Shepherd, cea care a ramas in amintirea multora cu numele de “Maddie”, din serialul “Moonlight”, unde a jucat cu Bruce Willis (David, in serial), a ajuns la 65 de ani.


cybill-shepherd-client-list-dvdbash-156139074
O varsta la care, spune ea, s-a intors, pentru a doua oara, catre Dumnezeu, conformContactMusic.

Actrita, pentru care religia a fost intotdeauna importanta, a avut un moment in care n-a mai crezut in Dumnezeu, in 2012, cand s-a rupt logodna cu psihologul sarb Andrei Nikolajevici. De atunci nu s-a mai rugat, alungand, cumva, divinitatea din viata sa, dupa cum a declarat.

De la finele anului trecut admite ca a avut o revelatie, intorcandu-si din nou fata catre Dumnezeu. A fost momentul cand, coincidenta sau nu, i s-a oferit un rol in filmul religios “Do you believe?”.

Actrita a declarat recent, pentru un post american de televiziune, ca exact in momentul in care reprimise divinitatea in viata sa i s-a oferit si acest rol. In film, Shepherd este o mama care incearca sa constientizeze moartea copilului sau. A intrat in rol fara greutate, recunoaste ea, pentru ca a avut o sora care a murit de tanara, fiind martora suferintei propriei mame.

Rolul o poarta exact prin momente pe care ea insasi le-a trait, negand existenta divinitatii, pentru ca, apoi, sa aiba o revelatie care sa-i redea increderea in Dumnezeu.

www.ziare.com

Despre

Leave a Reply