Cum sa traieati o viata fara limite – Nick Vujicic la Bucuresti – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Editoriale

Cum sa traieati o viata fara limite – Nick Vujicic la Bucuresti

Asculta informatia

Nick Vujicic vine la BucurestiÎn premiera la Bucuresti Nick Vujicic, cel mai charistic vorbitor motivational al momentului, sustine conferinta: 100% “INSPIRATIE: Cum sa traiti o viata fara limite“. Prezentator: Robert Turcescu

Evenimentul va avea loc pe 11 Aprilie 2011, ora 18:00 la Universitatea Romano-Americana din Bucuresti.

Poate il stiti deja pe Nick Vujicic. S-a nascut in Australia si de la nastere a fost diferit de alti copii. De ce?
Pentru ca s-a nascut fara maini si fara picioare, in ciuda faptului ca parintii lui erau perfect sanatosi iar ceilalti frati ai lui s-au nascut ulterior normal ca orice alti copii.  Spre norocul lui Nick parintii si doctorii n-au stiut din timpul nasterii ca acesta nu va avea maini si picioare. Am spus “spre norocul lui” pentru ca daca ar fi aflat cine stie ce recomandari faceau doctorii parintilor, poate chiar un avort.

El va veni în Romania în data de 11 aprilie 2011. Acesta se pare calatoreste mult prin lume, intalnind presedinti de tari, oameni politici importati, dar si oameni simpli. Este invitat la televiziuni, vorbeste pe stadioane sau in sali de conferinte, biserici, fiind o adevarata inspiratie pentru multi care-l asculta, si in special pentru noi care ne consideram mai “normali si mai intregi” decat el, cu toate ca de multe ori avem handicapuri mai mari decat el.

Din povestirile lui reiese ca Nick nu a fost totdeauna un caracter asa puternic, dimpotriva, copil fiind a incercat chiar sa se sinucida. Si-a pus intrebari esentiale despre viata si despre motivul pentru care Dumnezeu l-a lasat sa se nasca fara maini si fara picioare. A ajuns insa la punctul in care a gasit si raspunsul la aceasta intrebare si la multe altele.

Pentru ca este inceput de an va invit sa urmariti povestea lui sperand ca va fi o motivatie si-o inspiratie pentru  fiecare din voi.

“Fara maini, fara picioare, fara griji”

Detalii și înscrieri pe http://www.topspeakersagency.ro

Sursa:stiricrestine.ro

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close