Quantcast
Cunoscutul manelist Florin Salam intr-o biserica penticostala – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Cunoscutul manelist Florin Salam intr-o biserica penticostala

Asculta informatia

Florin Salam este mult mai credincios decât pare. El a fost de curând în Germania pentru a concerta într-un club din Augsburg, dar înainte de a ajunge la local a ţinut morţiş să facă o vizită pe la biserică. El a mers la un lăcaş de cult al penticostalilor format în mare parte din persoane din România stabilite în Germania.

Salam le-a cântat acestora piesele sale, dar le-a şi mărturisit dragostea pentru Dumnezeu şi a declarat că îi va susţine pe “fraţii” săi şi că va face tot ce îi stă în puţină pentru a aduce cât mai multe persoane în comuniunea lor.

“Mai devreme am primit o foaie scrisă de la fratele Tomi cu nişte versuri despre Dumnezeu, Tatăl Nostru. În timp ce se rugau fraţii noştri eu m-am gândit să cânt aşa din ce îmi vine în minte despre Domnul, apoi o să cânt şi cu Tomi. Noi , eu şi colegii mei, începem să simţim mai mult apropierea de Dumnezeu, simţim lumina care e în sufletele noastre şi ne bucură şi de aceea vrem să cântăm şi noi o piesă pentru Dumnezeu. O să cânt pentru voi, copiii Domnului, pentru toată lumea.”, a fost discursul lui Florin Salam înainte de a da start la recital.

La un moment dat a ţinut să le mai mulţumească încă odată enoriaşilor şi le-a transmis că va încerca să convingă o mare parte a fanilor săi să se îndrepte spre biserică şi spre rugăciune, moment întâmpinat cu aplauze la scenă deschisă. “Voi ştiţi că milioane de oameni îl iubesc pe Florin Salam aşa că aş putea să aduc şi eu câteva milioane alături de voi!”, le-a spus Salam.

Despre

Un comentariu

  1. Va bateti joc de DUMNEZEU.La-ti adus pe nenorocitul ala sa spurce casa lui DUMNEZEU cu manelele lui infecte FATARNICILOR, sau poate si aproape sigur acea nu este casa de rugaciune ,este club unde pot veni manelisti sa va cinte . Va inselati daca credeti ca atrageti oameni la pocainta cu metode lumesti, sau dracesti. Voi nu il aveti Domn pe cristos ci pe SATANA si a carui slujitori ca parizer si alti ca el vin si va inveselesc si va aduc aminte de fapt cine sunteti cu adevarat fatarnicilor. POCAITI-VA altfel veti marge in focul vesnic.

Leave a Reply