Quantcast
Curtea Supremă din America hotărăște în favoarea unui web designer creștin – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Curtea Supremă din America hotărăște în favoarea unui web designer creștin

Curtea Supremă a SUA a oferit o victorie majoră pentru o artistă de grafică creștină, care a refuzat să creeze site-uri web de nuntă pentru cupluri de același sex, deoarece îi încălcau convingerile religioase. Instanța a decis vineri în favoarea designerului Lorie Smith.

O Curte de Apel din SUA a decis în iulie anul trecut că Smith era obligată să creeze site-uri web de nuntă pentru cuplurile de același sex. Smith a aflat rapid că legea din Colorado îi cere să creeze site-uri, chiar dacă acest serviciu nu se aliniază cu credința ei biblică legat de căsătorie, care este uniunea dintre un bărbat și o femeie.

Nu este pentru prima dată când statul a condamnat profesioniști creștini pentru că au refuzat, din motive de conștiință, să ofere anumite servicii cuplurilor LGBT. Acum Curtea Supremă a explicat că toleranța și nu constrângerea este sensul în care trebuie aplicată Constituția, iar creștinii au dreptul să nu participe la anumite activități, pe care le consideră împotriva credinței lor.

Președintele Biden a criticat decizia. Cităm: „Discriminarea încă există în America”. Biden a atacat de asemenea și legitimitatea Curții Supreme. „Nu este o instanță normală”, a spus el reporterilor.

Fostul președinte Trump a sărbătorit hotărârea, numind-o „o zi grozavă pentru America” pe platforma sa Truth Social.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply