Dan Barna, de la USR, reiterează opțiunea personală pentru „căsătoria” homosexuală și adopția de copii de către cuplurile homosexuale

Asculta informatia

Invitat la „Marius Tucă Show”, liderul formațiunii politice care a ieșit pe locul trei la Europarlamentare a afirmat că, deși societatea românească „nu este pregătită” pentru legalizarea „căsătoriei” pentru homosexuali, „vom ajunge cu siguranță” la aceasta.

A declarat că nu ar avea nicio problemă să susțină o astfel de lege dacă „ar ajunge în dezbaterea publică și ar rezulta lucrul acesta ca fiind o prioritate”.

El a mai spus că societatea românească nu este pregătită nici pentru adopția de copii de către cuplurile homosexuale, lăsând să se înțeleagă astfel că nici cu aceasta nu are o problemă.

Ciudat că în opt luni de zile dl Barna de la USR a uitat că dezbaterea despre căsătorie a existat în România și că majoritatea participanților la dezbatere, vreo 3.5 milioane, s-au pronunțat în mod clar, prin vot, că DA, susțin căsătoria bărbat-femeie, adică NU, „căsătoria” pentru homosexuali nu este o prioritate. Poate nici lui nu i s-a părut o prioritate până acum, din moment ce nu a suflat nici un cuvânt despre aceasta în campania electorală.

În octombrie anul trecut, Dan Barna a anunțat că USR nu susține protejarea căsătoriei naturale în Constituție, pentru că a doua zi după referendum viața niciunei familii nu va fi mai bună cu absolut nimic. O fi ajuns între timp la concluzia că ceea ce le lipsește românilor pentru o viață de familie îmbunătățită ar fi „căsătoria” între persoane de același sex?

SURSA

Despre Info Crestin News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 + = 34