Quantcast
Dăncilă i-a dat afară pe consultanții israelieni – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Dăncilă i-a dat afară pe consultanții israelieni

Premierul Viorica Dăncilă a declarat pentru Europa Liberă că a reziliat contractul cu consilierii israelieni. Aceștia au fost aduși alături de PSD de fostul președinte, Liviu Dragnea, ei participând la campaniile din 2016 și 2019.

„Am reziliat contractul cu consilierii israelieni. Toate contractele PSD sunt suspendate”, a declarat Viorica Dăncilă pentru Europa Liberă.

Consilierii israelieni conduși de Asaf Eisin au fost văzuți ultima dată la PSD în seara alegerilor din 26 mai, când au plecat cu un taxi din sediul din Băneasa. Era în jurul orelor 23.40, când consultanții au ieșit din sediu și au discutat pe fugă cu un simpatizant PSD până au găsit un taxi care să îi ia din fața clădirii.

Președintele interimar al PSD a cerut în partid realizarea unui audit intern pentru a se afla care este situația financiară. Noua conducere vrea să vadă ce clauze au contractele semnate în numele partidului, de ce cine au fost semnate și dacă acestea pot să fie reziliate.

Colaborarea PSD cu firma de consultanță condusă de Asaf Eisin a început în 2016, la cererea lui Liviu Dragnea. Consultanții au fost considerați artizanii victoriei de la parlamentare, când partidul a înregistrat un scor istoric. Prezentarea programul de guvernare a fost marea găselniță electorală. PSD și-a concentrat toată campania pe promisiuni pentru salarii și pensii mai mari, mii de școli și grădinițe noi, 8 spitale regionale și unul republican, tot noi. Liviu Dragnea era desemnat responsabil cu prezentarea mai multor programe de dezvoltare sectorială.

SURSA

Despre Info Crestin News

Leave a Reply