Stiri externe

DANEMARCA: Închisorile devin ISLAMICE – Detinutii non-musulmani obligati sa participe la rugaciunea ISLAMICA

Nu este exact o știre de ultima ora că imigranții, în special imigranții din Lumea a Treia, sunt foarte suprareprezentați în statisticile privind criminalitatea din Europa de Vest. Ceea ce nu s-a văzut până în ultima vreme este că închisorile sunt pline în principal de deținuți musulmani.

Federația Daneză a Penitenciarelor acum a dat alarma cu privire la astfel de condiții care afectează închisorile daneze.

Citeste si: Pedofilie și viol: frecventate și acceptate în islamism

În ultimul sondaj asupra populațiilor închisorilor daneze din noiembrie 2018, 50,5% dintre deținuți erau străini sau imigranți ai primei si a doua generații. În închisorile din Copenhaga, acest număr a fost de 66,3%, transmite Rights Norway.

Fără îndoială, acest lucru a afectat viața de zi cu zi în închisori.

Deținuții musulmani își folosesc numărul pentru a prelua controlul asupra mâncării pe care ceilalți deținuți au voie să mănânce, și îi obligă să participe la rugăciunea islamică. Au apărut, de asemenea, rapoarte despre deținuții musulmani care turnau ulei clocotit cu zahăr asupra prizonierilor danezi.

Liderul Federației Penitenciare, Bo Yde Sørensen, spune ziarului Berlingske că situația este alarmantă.

De când a fost ales lider al Federației închisorilor în 2007, a sunat alarma. Cu toate acestea, problemele, spune el, se agravează.

Citeste si: O adolescentă de 16 ani din Franța care a insultat islamul pe Instagram a primit ameninţări cu moartea

Citește și:  GERMANIA: Tribunal înlătură o CRUCE creștină

Sørensen spune că Serviciul Danez a fost reticent să vorbească despre aceste întâmplări de ani de zile.

Vedem că deținuții musulmani preiau de fapt controlul a ceea ce ceilalți deținuți au voie să mănânce, obligând, de asemenea, deținuții să participe la rugăciune. Sørensen spune ca, de asemenea, sunt frecvente atacurile brutale asupra danezilor etnici.

Pur și simplu grotesc, acest lucru se întâmplă de „mult timp”, spune Sørensen.

Serviciul închisorilor – Kriminalomsorgsforbundet – nu se va referi încă la poveștile alarmante ale Federației penitenciare, liderul Serviciului Penitenciar John Hatting răspunzând așa cum se obișnuiește… corect politic.

Hatting susține că nouă din zece deținuți sunt încă ceea ce se poate denumi „danezi”, deoarece mulți dintre ei au reședința legală în Danemarca, dar sunt mai „vulnerabili din punct de vedere financiar și social”.

Citeste mai departe pe: invictuswebmedia.com

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 − 25 =

Close