Quantcast
Danemarca: Peste jumătate din migranții musulmani devin infractori înaintea vârstei de 30 de ani – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Danemarca: Peste jumătate din migranții musulmani devin infractori înaintea vârstei de 30 de ani

Un sondaj realizat de think-tank-ul danez Unitos a arătat că mai mult de jumătate dintre bărbații tineri cu origini africane sau din Orientul Mijlociu care trăiesc în Danemarca au comis o infracțiune înainte de 30 de ani potrivit,ortodoxinfo.ro

Cifrele se referă la infracțiuni pentru care au primit o sentință judecătorească și nu au fost incluse infracțiunile minore. Sancțiunile erau fie amenzi, fie închisoare pentru vandalism, furt, furt cu violență sau tâlhărie. Subiectul studiului au fost bărbații născuți între 1985-1987 care au locuit în Danemarca de la vârsta de 14 ani.

Citeste si: IMAM PENTRU IMIGRANȚI: „SUNTEȚI AICI PENTRU A RĂSPÂNDI ISLAMUL” – VIDEO

Țările de origine ale migranților care au un cazier bogat în infracțiuni sunt:

  • Kuweit – 70%
  • Somalia – 62%
  • Libanez / palestinian – 60%
  • Marocan – 54%

În comparație, doar 18% dintre bărbații danezi sub 30 de ani au fost pedepsiți pentru crime similare.

Deși nu putem spune cu siguranță, este foarte posibil ca mulți dintre bărbații care au fost condamnați pentru aceste crime să aibă origini islamice și provin din țări musulmane.

Citeste si: Grup de imigranţi violenți au terorizat călătorii şi personalul feroviar din trenul Timișoara – Baia Mare

Este un fapt binecunoscut, că țările din vestul și nordul Europei refuză să țină o evidență a religiei criminalului. Acest lucru ajută la ascunderea faptului că majoritatea cazurilor de violare sunt efectuate de bande de migranți musulmani. Acest lucru nu se întâmplă exclusiv în Marea Britanie, ci și în țările Europei cu un procent ridicat al populației musulmane, de exemplu în Finlanda .

Despre Info Crestin News

Leave a Reply