Quantcast
De ce a închis Facebook pagina filmului creștin „Unstoppable” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

De ce a închis Facebook pagina filmului creștin „Unstoppable”

Săptamâna trecută, site-ul filmului documentar „Unstoppable”, realizat de actorul creștin Kirk Cameron, a fost cenzurat de Facebook și Youtube pentru o scurtă perioadă de timp, precizează Christian Post. Purtătorul de cuvânt al site-ului de socializare a negat cenzura pe motiv de judecată de valoare și a reclamat o eroare a sistemului anti-spam.

Foto: wayofthemaster.comFilmul lui Cameron tratează într-o manieră personală întrebările „Unde este Dumnezeu în mijlocul suferinței?” și „De ce oamenilor buni li se întâmplă lucrurile rele?” și urmează să apară în cinematografe în luna septembrie. Nemulțumit de catalogarea documentarului ca fiind „abuziv” și „periculos “, actorul a făcut publică cenzura pe pagina sa de Facebook și a atras nemulțumirea celor peste 650.000 de fani ai săi.

Purtătorul de cuvânt al Facebook, Michael Kirkland, a explicat că blocarea link-urilor către site a avut loc din cauză că adresa cumpărată pentru promovarea filmului a fost folosită anterior ca site spam, iar sistemul de scanare a adreselor utilizat de Facebook nu a fost actualizat, considerând astfel site-ul o amenințare. Acesta a mai precizat că sistemul scanează zilnic milioane de conturi pentru a proteja utilizatorii și că aceste greșeli sunt foarte rare. În urma verificărilor problema a fost rezolvată, iar campania de promovare a filmului poate continua.

Kirk Cameron este cunoscut pentru rolul din serialul „Growing Pains” și cel din filmul creștin „Fireproof”, dar și datorită poziției sale împotriva homosexualității, susținută în cadrul unei emisiuni difuzate de CNN.

semneletimpului.ro

Despre

Leave a Reply