Quantcast
De la George Floyd la George Soros, o făcătură marca „Deep State” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

De la George Floyd la George Soros, o făcătură marca „Deep State”

George Floyd, un negru, un personaj cel puțin bizar, actor de filme porno, fost pușcăriaș, autorul unui jaf armat, consumator de droguri, care încerca să plaseze bani falși, pare să fi fost ucis de un grup de polițiști din Minneapolis, Minnesota, ceea ce ar fi stîrnit populația „sătulă de abuzurile rasiste” ale albilor. Asta e povestea oficială.

La o privire mai atentă, lucrurile par a fi legate, totuși, în primul rînd de campania electorală. Iar în SUA, campaniile electorale nu doar că sînt jegoase de tot, dar lasă și cadavre în urma lor! Victimele colaterale nu au contat niciodată.

 Autopsia preliminară susține că nu există urme de asfixie mecanică ori de strangulare, dar că, George Floyd avea probleme coronariene și hipertensiune. Anchetatorii lasă de înțeles că raportul toxicologic ar fi, de asemenea, relevant. Deci, pe scurt, faptul că genunchiul polițistului pe gîtul victimei ar fi provocat moartea acestuia, iese din calcul, cu nota că victima tocmai era arestată.

Citeste si:Madagascar și Tanzania sau prins de manipularea COVID-19 și dau o palmă MASONERIEI!

Nu pentru că era un soț și un tată iubitor, „un înger” iubit de toată lumea, cum sună povestea presei americane, ci pentru că ar fi încălcat legea și s-ar fi opus arestării, fiind extras de primul echipaj de poliție din mașina pe care o conducea, încătușat și invitat în mașina poliției, unde nu s-a urcat pe motiv că ar fi claustrofob! Claustrofobie pe care în propria mașină nu o experimenta. Situația, chipurile, ar fi necesitat și intervenția unui al doilea echipaj de poliție, din care făcea parte și Derek Chauvin, cel care i-a pus genunchiul pe gît.Oricum ar fi, Floyd pare mai curînd o victimă a democraților care vor să împiedice realegerea lui Donald Trump, acreditînd din nou și din nou ideea că este un alb rasist care ține în viață o poliție albă și rasistă. Era, propriu-zis, scadent ca un astfel de eveniment să își facă loc pe agenda americanilor, mai ales după ce manipularea Covid-19 s-a prăbușit.

Cine este ofițerul Chauvin? Doar un alt personaj controversat, dacă nu dubios de-a dreptul.

Iar lucrurile par să se complice și mai mult pe siteurile așa-zis conspiraționiste, unde Chauvin și echipa lui par să fi participat la diverse evenimente ciudate precum atentatul cu bombă de la maratonul din Boston (Massachusetts, 2013) sau masacrul de la școala elementară Sandy Hook (Newtown, Connecticut, 2012).

Ofițerul a fost reținut, iar cauțiunea stabilită este de jumătate de milion de dolari, mult peste ceea ce ar putea pune pe masă un polițist. El este acuzat de omucidere și a fost îndepărtat din Poliție, la fel cum și colegii săi au fost obligați să își predea armele și insignele definitiv. Dar, chiar și atunci cînd justiția intervine și își face treaba, democrații sau liberalii sau ONG-urile tot nu sînt mulțumite. Au nevoie de distrugeri, incendieri, tîlhării, furturi, vărsări de sînge, crime suplimentare. Orice ar putea justifica supremația lor politică.

Procurorul general al Statelor Unite, Billy Barr, susține că acțiunile generate în urma incidentului din Minneapolis sînt tipice pentru extrema stîngă, și că ar fi „de tip” Antifa.

Politicienii democrați, de stînga, au prins imediat momentul pentru a se alătura celor care organizează manifestațiile violente – Black Lives Matter. Un bun exemplu ar fi primarul John Cooper din Nashville care a chemat lumea să se alăture mișcării anarhice din care a rezultat incendierea primăriei și a judecătoriei din oraș! Dar lucrurile au scăpat de sub control în multe alte orașe conduse de primari ai Democraților.

De ce Minneapolis? În Minnesota, Hillary Clinton a câștigat în 2016 cu o marjă de 1,5 puncte procentuale. Trump speră să câștige statul în acest an și a organizat un prim mare miting la Minneapolis în luna octombrie 2019. Cu aportul populație așa-zis „latino” și a negrilor, susținerea necesară pentru un al doilea mandat este ca și asigurată. Însă, tot ceea ce a reușit Trump să le aducă acestor grupuri etnice, s-a spulberat cu criza Coronavirusului și ar fi nevoie de o reclădire a economiei americane, astfel ca populația sărăcită să poată beneficia, din nou, de slujbe și de bani, nu de ajutor social și tichete de masă (food stamps).

Trump s-a străduit să atragă alegătorii afro-americani și în urmă cu patru ani, dar numai 8% dintre afro-americani l-au votat în 2016, potrivit unui sondaj Reuters/Ipsos. O scădere la nivel național a participării negrilor la alegerile din 2016 s-a considerat că ar fi contribuit la victoria lui Trump. Altminteri, aceștia sînt considerați votanți „tradiționali” ai democraților.

                                     Follow the money

Agenția Reuters a publicat știrea că personalul campaniei pentru candidatul la președinția SUA, democratul Joe Biden, își face publice donațiile către un grup (Minnesota Freedom Fund) care plătește taxe de cauțiune în Minneapolis, după ce poliția din oraș a reținut persoane violente care protestau pentru așa-zisa ucidere a unui bărbat negru de către un ofițer de poliție alb.

Alți bani privin de la George Soros, despre care se știe că finanțează organizațiile teroriste Black Lives Matters și Antifa, ambele militînd împotriva existenței Statelor Unite, a președintelui Trump, a constituționalității, drepturilor cetățenești, siguranței cetățenilor, existenței forțelor de poliție. Toate acestea, în numele „societății deschise” în care totul este permis, iar ordinea este asigurată de „căștile albastre” ale ONU. O lume halucinantă!

Potrivit CBSNews, majoritatea protestatarilor din Minneapolis nici măcar nu erau din statul Minnesota! Fuseseră aduși în oraș. Metoda „rent a mob” este una din cele mai uzate metode folosite pentru astfel de mișcări de către organizația Soros. În general, cei recrutați au obiective clare, știu care afaceri se pot ataca și care nu, cu cine au voie să discute și cu cine nu, urmează direct comenzile pe care le primesc, acționează și se retrag după cum le comunică persoanele care coordonează întreaga acțiune chiar din teren. Pe urmă se retrag spre autobuzele care se ocupă de evacuarea lor.

Răzmerița s-a extins în zeci de orașe din Statele Unite, dar în mod inexplicabil a atins orașe precum Berlin, Londra, Paris, Bruxelles etc. care nu au nici în clin și nici în mînecă cu poliția „rasistă” din Statele Unite sau cu uciderea unui personaj „de culoare”, anume George Floyd.

Pe scurt, „revolta” urmează lanțul ONG-urilor și finanțărilor lui George Soros și doar cine nu vrea să vadă asta n-o vede.

                     Derek Chauvin și George Floyd au fost colegi!

Cînd stînga nu știe ce face dreapta, se mai încurcă lucrurile. Printre altele, grăbindu-se cu informațiile, Newsweek relevă faptul că ofițerul care își ținea genunchiul pe „gîtul” lui George Floyd este tocmai fostul său coleg, Derek Chauvin, iar cei doi au lucrat la un club din sudul orașului în 2019!

Sigur, prima întrebare ar fi de ce un polițist ar ucide un negru în fața camerelor și nu pe bancheta din spate a mașinii de poliție, în tihnă și departe de orice cameră? Apoi, am putea să ne întrebăm de ce ar dori un ofițer de poliție să își distrugă întreaga carieră de dragul unui negru recidivist? Chiar și psihologic, cum de un om care are conștiința comiterii unei crime nu se ferește de o cameră de luat vederi, dimpotrivă, își arată fața fără nici o reținere? Și nu doar el, ci și coautorii la crimă?

Privind înregistrarea, un alt aspect apare ca fiind absolut bizar: polițistul tace. Nu țipă. În majoritatea, dacă nu în toate scenele de violență polițienească, polițistul „cel rău” țipă, dă ordine, amenință. Aici, nu. Tace. Se uită în cameră. Plus de asta, e imposibil de spus ce naiba așteaptă polițiștii? Suspectul a fost încătușat și culcat la pămînt. De ce nu îl bagă în careva din cele două mașini ale poliției? Ce așteaptă? Propriu-zis, asistăm la un specatacol cu nu mai puțin de patru ofițeri de poliție stînd pe un individ încătușat și așteptînd ceva. Ce? Bașca, mai vine și fostul coleg al suspectului și îi pune un genunchi pe gît.

Deci, ce trebuia să se întîmple afară de ceea ce s-a întîmplat, adică faptul că o negresă de 17 ani – Darnella Frazier – a filmat un incident în care un negru este ucis de polițiștii albi „răi” live. Timp în care polițiștii nu vorbesc între ei, nu comunică nici cu secția, nu așteaptă nici ajutoare, nu îi deranjează nici stațiile de emisie-recepție, nu vorbesc nici cu victima! Tac și se uită în cameră.

După ce George Floyd pare să fi încetat să mai vorbească, polițiștii mai stau grămadă pe el vreo 4 minute, ca să ce? Ca să fie siguri de ce anume? Ca să fie și mai bizar, nici lumea nu pare interesată de ce se petrece, nu se strînge ca la orice eveniment similar, nu apar din mulțime alți gură-cască dornici să filmeze etc. deși tapaj făceau deja Darnella și încă un tînăr negru. Din senin, fără să fi fost chemată, apare o ambulanță. Fără personal medical, fără paramedici, fără defibrilator etc. Mai mult, pe toți îi doare fix în bască să verifice starea lui George Floyd, să-i ridice o pleoapă, să-l resusciteze etc. Nimic.

După ce Floyd e răsturnat pe targă, de polițiști, tot polițiștii îl duc și la ambulanță și se debarasează de el. De aici, înregistrarea ajunge pe Facebook și se viralizează.

Citeste si: COVID-19: Politia de Amazonas a dezgropat sicrie pline cu pietre VIDEO

Continuă ciudățeniile! Pe contul lui Derek Chauvin apar postările gen „Trump 2020“. Poză cu polițistul „ucigaș” purtînd șapcă MAGA (Make America Great Again). Iar după o zi, începe să fie fan Black Lives Matter și Obama. Nemaivorbind de poza de profil! Cît nebun să fie cineva să-și pună imaginea de ucigaș ca și poză de profil? Evident, contul pare cel puțin fals, dar numai bun ca să stîrnească demența socială, incendierile, crimele, jafurile, violența stradală.

Citeste mai mult pe: https://www.justitiarul.ro/de-la-george-floyd-la-george-soros-o-facatura-marca-deep-state/

Despre Info Crestin News

Leave a Reply