Quantcast
DEMONII se arată cu înfățișare de îngeri: Megan Fox a recunoscut într-un interviu că „vorbește în limbi” încă de la vârsta de opt ani – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

DEMONII se arată cu înfățișare de îngeri: Megan Fox a recunoscut într-un interviu că „vorbește în limbi” încă de la vârsta de opt ani

Actrița Megan Fox a recunoscut într-un interviu acordat recent revistei Glamour UK că ea și logodnicul ei, Machine Gun Kelly, „își consumă, ocazional, sângele unul altuia, în scopuri ritualice”, arată LifeSiteNews.

Într-o serie de interviuri din ultimii ani, Fox a povestit că a crescut într-o familie de penticostali harismatici și că „vorbește în limbi” încă de la vârsta de opt ani. Totodată, actrița a declarat că a fost martora unor „întâmplări magice, nebunești” și a comparat mișcarea harismatică cu Santeria, un cult sincretist pagâno-catolic din regiunile hispanice și din Caraibe.

Descriind o experiență pe care a numit-o „primirea Duhului Sfânt”, ea a spus: „se simte ca o energie imensă care îți trece prin vârful capului – o să par nebună – și apoi tot corpul ți se umple de acest curent electric”, adăugând că această pretinsă experiență spirituală „electrică” preceda fenomenul numit vorbirea în limbi. „Începi să vorbești, dar nu gândești, pentru că habar nu ai ce spui. Cuvintele îți ies pe gură și nu le poți controla”.

Fox a mai declarat că „limbile” pe care le vorbește fără să se poată controla ar fi o formă de limbaj „pe care numai Dumnezeu îl înțelege”, „limba care se vorbește în ceruri”.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply