Quantcast
Desfrau cu voia preotului. – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Desfrau cu voia preotului.

Cât de departe poate merge un slujitor al Domnului ca sa câștige un ban? Mai mult decât va așteptați. Unii sunt gata, de pilda, sa incurajeze desfrâul și pe femeile care oferă contra-cost plăceri, pe site-urile destinate adulților.

Ne-o demonstrează un preot din Teleorman, dispus sa sfințească un videochat. A cerut 300 de lei, iar acum rămâne sa stabilească singur dacă pentru acesta suma a meritat sa uite de învățături.

La biserica din comuna Nanov, județul Teleorman, ajungem după ce mai multi localnici s-au plâns ca, pentru bani, părintele este gata sa sfințească orice.

Ca sa se convingă de adevăr, reporterii ProTv sunt deciși sa ii propună “imposibilul”: de pilda, sa binecuvinteze o afacere deocheata. Dupa liturghie, cu greu si-au făcut curaj sa i-au spus despre ce este vorba.

Uimiți de atitudinea relaxata a slujitorului domnului, reporterii ProTv se hotărăsc sa revină asupra discuției înainte de ziua programata pentru întâlnire. S-au gândit, pe bune dreptate, ca preotul nu a înțeles bine ce se întâmplă la un videochat. Nu era însă asa.

Dupa ce a fost anunțat ca a fost filmat cu o camera ascunsa, preotul a negat inițial ca are vreo legătura cu aceasta poveste. In cele din urma, a încercat sa găsească o explicație pentru comportamentul sau: nu a înțeles ce înseamnă videochat.

Cei din parohie sunt împărțiți in doua. Preotul va trebui sa le dea explicații superiorilor, în atenția cărora a intrat cazul.

Sursa:protv.ro

Despre

Leave a Reply