Quantcast
Detalii noi despre asasinii pastorului si fiului sau din Bistrita. Ce au surprins camerele video – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Detalii noi despre asasinii pastorului si fiului sau din Bistrita. Ce au surprins camerele video

Cel mai probabil asasinii pastorului si fiului sau de 9 ani din Bistrita sunt persoane din anturajul celor doi, spun surse din cadrul anchetei.


Atacatorii l-ar fi rugat pe Adrian Blaga sa ii duca pana in judetul Satu Mare, iar in apropiere de campul unde s-a produs tragedia ar fi inceput amenintarile. O camera de supraveghere a suprins masina celor doi, iar patroana unui magazin din zona isi aminteste ca tatal si fiul erau insotiti de doi indivizi.

Pentru ca sunt foarte putine indicii in acest caz si pana la acesta ora nu s-a facut nicio audiere, anchetatorii au verificat toate camerele de supraveghere din judetul Satu Mare. Se pare ca pe una dintre ele se vede masina alba in miscare cu cateva ore inainte ca cei doi sa fie gasiti . La cativa metri distanta ar fi oprit sa cumpere ceva, si anume doza de bere gasita la locul crimei. Femeia le-ar fi oferit un indiciu important anchetatorilor : erau insotiti de doi indivizi.

Pe de alta parte apar noi informatii despre sfarsitul pastorului. Avea ambele picioare si o mana rupte. Probele ridicate la fata locului sunt in acest moment la Bucuresti pentru identificarea ADN-ului si vor ramane pentru moment in tara. Daca insa nu se vor gasi indicii cel mai probabil acestea vor fi trimise si in strainatate.

stirileprotv.ro

Despre

Leave a Reply