Quantcast
Deviații din OMS: „Sexul nu se referă doar la bărbaţi şi femei” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Deviații din OMS: „Sexul nu se referă doar la bărbaţi şi femei”

Sexul „nu se limitează” la a fi bărbat sau femeie, a decretat, mai nou, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) într-un nou ghid. Şefii acestei autorităţi au declarat că OMS „depășește” utilizarea termenilor binari pentru „recunoașterea diversității de gen și sexuală”.

Pe scurt, biologic vorbind, OMS încearcă să ne spună că genul unei persoane poate fi şi altul în afară de bărbat sau femeie.

Medicii vor fi daţi peste cap

Noul ghid al celor de la OMS ar putea da peste cap medicina de la nivel mondial. De exemplu, va complica foarte mult tratamentul oferit unui pacient, care, în multe cazuri, se prescrie în funcţie de sexul persoanei.

Schimbarea se va referi la ghidurile de gen publicate inițial în 2011 și sunt utilizate de oficialii din sănătatea publică.

OMS pregătește anunțul: ce altfel de sex există!

Nu este clar exact ce va spune noul sfat al OMS, dar agenția și-a explicat rațiunea schimbării pe site-ul său.

OMS a spus că sfaturile sale vor merge „dincolo de abordările nebinare ale genului și sănătății pentru a recunoaște diversitatea de gen și sexuală sau conceptele conform cărora identitatea de gen există într-un continuum și că sexul nu se limitează la bărbați sau femei”.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply