Quantcast
Din 2014 in UE cip implantat obligatoriu pentru nou-nascuti – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Din 2014 in UE cip implantat obligatoriu pentru nou-nascuti

Ştire de senzaţie: din mai 2014, în Europa, va fi introdusă obligaţia de a implanta tuturor nou-născuţilor un microcip sub piele.

Această nouă tehnologie va fi aplicată în spitalele publice, concomitent cu vaccinarea şi va stoca informaţii personale (nume, grupa sangvină, data naşterii) şi pentru a preveni cazurile de răpire.

Microcipul va fi, de asemenea, echipat cu un puternic detector GPS, care va funcţiona cu o micro-baterie, care va fi înlocuită la fiecare doi ani, direct la spitale. Dimensiunea acestuia va fi foarte mică, de mărimea unui bob de orez, şi se va baza pe o tehnologie pasivă NWO.

Implantarea se va face în mod nedureros, subcutanat, în cotul stâng, zonă liberă de terminaţii nervoase. Cui doreşte, de asemenea, i se poate implanta gratuit microcipul prin completarea unui formular şi trimiterea cererii de membru ASL.

www.amfms.ro

Despre

3 Comentarii

  1. Incredibil de usor neobservata trece aceasta stire …

  2. Marius Hublea

    Nu sunt de acord cu plantarea cipului obligatoriu , parintii sa decida asupra copilului . Vine Domnul Isus cat de curand ca sa rapeasca pe ai sai. Pocaitiva si fiecare sa fie botezat in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh sau in Numele Domnului Isus Hristos.Pocainta este calea mantuirii nu implantarea cipului.Si Duhul Sfant si Mireasa zice , vin-o Doamne Isuse.Si cel ce asteapta pe Domnul Isus sa zica , vin-o Doamne Isuse,

    Amin

  3. vino DOAMNE si iati mireasa iati porumbita prigonita

Leave a Reply