Quantcast
Directorul Muzeului Național al Ungariei a fost demis pentru că nu a aplicat legea ANTI-SODOMITI – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Directorul Muzeului Național al Ungariei a fost demis pentru că nu a aplicat legea ANTI-SODOMITI

Directorul Muzeului Național din Ungaria a fost demis deoarece a permis accesul minorilor la o expoziție LGBT, încălcând astfel legea care interzise promovarea homosexualității în rândul minorilor.

 

Regula a fost publicată pe siteul muzeului. Măsura face parte din politica adoptată în 2021 de Guvernul Orban, prin care a copiii sunt protejați de conținutul LGBT.

Tot datorită acestei politici, în acest an, librari unguri au fost amendați pentru că au vândut cărți care aveau reprezentări grafice despre homosexualitate, fără să fie împachetate corespunzător, așa cum cere legea.

În Ungaria, un stat membru al Uniunii Europene (UE) şi NATO, guvernat din 2010 de către naţionalistul Vikor Orban, este interzisă evocarea, în afara unui cerc privat, a subiectului homosexualităţii în rândul persoanelor în vârstă de până la 18 ani, sancţionată financiar.

Ministerul Culturii a ordonat, astfel, Muzeului Naţional să împiedice accesul copiilor în sălile de exploziţie.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply