Quantcast
Dispută religioasă cu final tragic: Un bărbat a fost incendiat după ce s-a certat cu un cleric musulman – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Dispută religioasă cu final tragic: Un bărbat a fost incendiat după ce s-a certat cu un cleric musulman

O mulțime din Abuja, Nigeria, a incendiat un bărbat din cauza unei dispute cu un cleric musulman. Victima a murit, anunță BBC, potrivit mediafax.

Poliția nigeriană spune că un bărbat care s-a certat cu un cleric musulman a murit în capitala Abuja, după ce a fost incendiat de o mulțime care îl susținea pe reprezentantul bisericii.

Victima, în vârstă de 30 de ani, făcea parte dintr-un grup local de justițiari, iar poliția spune că aproximativ 200 de persoane au fost mobilizate împotriva lui.

Victima din Abuja a fost descrisă de poliție ca fiind „un membru al justițiarilor locali din jurul garajului Tipper din Federal Housing Estate din zona Lugbe”.

Poliția l-a găsit la fața locului cu arsuri grave și l-a dus la spital, dar a murit din cauza rănilor.
Violența este în creștere în Nigeria. În urmă cu două săptămâni, cel puțin cinci persoane au fost ucise în ciocniri violente între operatorii de motociclete comerciale într-o suburbie din Abuja.

Cu câteva zile mai devreme, violențele au dus la moartea unui inginer în vârstă de 38 de ani în centrul comercial al țării, Lagos.

Luna trecută, o studentă creștină a fost bătută până la moarte și incendiată de studenți musulmani care au acuzat-o de blasfemie în orașul Sokoto.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply