Quantcast
Doamne, ajuta Suedia! – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Doamne, ajuta Suedia!

Luptele au izbucnit intre pensionarii locali si batausii sub-saharieni rasisti, descrisi de hack-urile de tip mainstream ca fiind „o banda de tineri”, prinsi pe video, devenind unul dintre cele mai impartite videoclipuri din Suedia.

Bataia din statiunea Lysekil de la Marea Baltica a inceput atunci cand „o banda de tineri de descendenta straina, asa cum s-a vazut din accentullor” (spune mass-media), au inceput sa loveasca in fereastra unui restaurant si sa se strambe. Unii dintre oaspeti au iesit afara si s-au confruntat cutinerii, dupa care au urmat lupte, a anuntat Radio Suedez.

Bataia a avut loc in Kungstorget Square din centrul Lysekil si a implicat un numar de participanti tineri (africani) si varstnici (suedezi), in timp ce altii incercau sa opreasca loviturile cu pumnii.

„Nici o vatamare grava nu a fost cauzata de batalie. Politia a fost chemata la locul respectiv si a trebuit sa separe participantii „, a declarat ofiterul local de politie Thomas Andersson pentru postul de radio suedez.„Nu ma filma daca vrei sa pastrezi mobilul”, se poate auzi unul dintre tineri (bataus african) spunand unei femei care filma.

Videoclipul a devenit viral, declansand o serie de reactii negative, de la furie la deznadejde.

„Ma bucur sa vad ca locuitorii din vechiul meu oras de origine Lysekil se ocupa de bande de imigranti care ameninta, hartuiesc si vandalizeaza orasul”, a declarat GW Hagelin, utilizator pe Twitter. (Ai grija, domnule Hagelin, pentru cuvintele tale rasiste ar putea sa te aresteze) 

Continuare in
https://karensmithdotblog.wordpress.com/2018/04/25/doamne-ajuta-suedia/

Sursa: Karin Smitovitz

Despre Info Crestin News

Leave a Reply