Quantcast
Doi tineri evanghelisti, batuti cu brutalitate de un grup LGBT. Afla care a fost motivul – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Doi tineri evanghelisti, batuti cu brutalitate de un grup LGBT. Afla care a fost motivul

Un grup de LGBT din tara libera si democrata numita Statele Unite a atacat doi tineri evanghelisti care predicau in public impotriva pacatului si spuneau oamenilor sa se intoarca de la caile lor rele.

gays-atacan-cristianos

Videoclipul postat pe retelele media arata intoleranta acestui grup, care il lovesc cu brutalitate pe un predicator cazut la pamant.

Acest incident se intampla la scurt timp dupa ce Curtea Suprema a SUA (formata din 9 judecatori!!!) a legalizat casatoriile intre persoane de acelasi sex pe teritoriul acestei tari.

Totul s-a petrecut in Seattle, unde predicatorii crestinii cu Biblia in mana si cu un poster au predicat impotriva pacatului si au facut un apel la pocainta.

Membrii grupului LGBT l-au inconjurat pe unul din pastori si au inceput sa-l hartuiasca in scopul de a inlatura posterul. La un moment dat l-au trantit la pamant dupa care au inceput sa-l loveasca cu pumnii si picioarele.

Posterul care i-a iritat la culme pe homosexuali avea urmatorul text: „Pocaiti-va” si „ Isus va iarta de pacate”.

Evanghelistul batut cu brutalitate a avut nevoie de interventia medicilor care au constatat o puternica lovitura la cap si rani pe tot corpul.

Politia a arestat doi suspecti, unul dintre acestia avand o serie intreaga de antecedente penale.

afirmativ.com

Despre

Leave a Reply