Donald Trump, discurs despre proteste cu Biblia in mână în fața bisericii – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri externe

Donald Trump, discurs despre proteste cu Biblia in mână în fața bisericii

Asculta informatia

Președintele Donald Trump s-a enervat că presa a scris că a fost dus într-un buncăr, vineri, în timpul protestelor de la Casa Albă și luni le-a spus consilierilor săi că vrea să fie văzut dincolo de gardul Casei Albe, a declarat pentru CNN o persoană care este la curent cu aceste discuții. 

De teamă că publicul l-ar putea considera speriat și laș, Donald Trump a vrut să fie văzut acolo unde s-au desfășurat proteste și de aceea ar fi luat decizia de a merge pe jos și de a face o fotografie împreună cu colaboratorii săi la biserica „St. John”.

Citeste si: VIDEO EMOTIONANT: Polițiști din SUA, în genunchi alături de protestatari, după moartea lui George Floyd

 S-a deplasat pe jos de la Casa Albă către biserica St. John din apropiere, la intrarea căreia a izbucnit un incendiu în timpul protestelor din cursul weekendului. Incendiul a fost stins repede și biserica a suferit pagube minore.

Pentru a ajunge la biserică, președintele și mai multe persoane din anturajul său au traversat pe jos Piața Lafayette. Dintre toți, numai fiica sa, Ivanka, purta mască pentru a se proteja de coronavirus.

Pe drum, tot timpul, Donald Trump a ținut o Biblie în mână, pe care, odată ajuns la biserică, a ridicat-o în sus și s-a fotografiat cu ea. Președintele și-a chemat apoi colaboratorii apropiați lângă el și s-a fotografiat și cu ei, având în spate lăcașul de cult. Șeful Casei Albe a declarat că nu va trece mult și America va redeveni puternică. Apoi a plecat.

Citeste si: VIDEO EMOTIONANT: Polițiști din SUA, în genunchi alături de protestatari, după moartea lui George Floyd

Fiind în imediata apropiere a Casei Albe, Biserica Episcopală St John este lăcașul de cult la care au mers toți președinții americani, începând din 1816. 

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close