Quantcast
Donald Trump promite să protejeze statuile lui Isus de organizaţiile de extremă stânga – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Donald Trump promite să protejeze statuile lui Isus de organizaţiile de extremă stânga

Miercuri, la Casa Albă, preşedintele Donald Trump a promis să protejeze statuile lui Isus Hristos şi ale fondatorilor SUA de revoluţionarii de extremă stânga.

„Uitaţi de cele ale lui Isus Hristos. De cele ale lui George Washington. De cele ale lui Abraham Lincoln, Thomas Jefferson. Nu se va întâmpla”, a spus Trump. „Nu se va întâmpla atât timp cât voi fi aici.”

Citeste si: O pictură cu ISUS negru va fi instalată în altarul celei mai vechi catedrale din Marea Britanie

Activistul organizaţiei de extremă stânga Black Lives Matter, Shaun King, a cerut luni ca statuile lui Isus şi ale Sf. Maria să fie dărâmate pentru că sunt „o formă de supremaţie albă”.

Trump a vorbit despre statui şi monumente în cadrul unei conferinţe de presă comune la Casa Albă ţinută împreună cu preşedintele polonez Andrzej Duda.

Duda a intrat şi el în dezbatere, menţionând că statuia eroului polonez-american Tadeusz Kościuszko din Piaţa Lafayette a fost vandalizată de grupări radicale de stânga.

“A fost scandalos pentru un număr mare de polonezi”, a afirmat Trump.

Preşedintele a prezentat un ordin executiv care ar eficientiza şi consolida legile existente pentru protejarea monumentelor la sfârşitul săptămânii. Trump a citat Legea pentru conservarea memorialelor veteranilor, care prevede până la zece ani de închisoare pentru atacarea unui monument dedicat veteranilor SUA.

“Zece ani este mult timp pentru o distracţie de o noapte”, a spus Donald Trump.

Preşedintele american a subliniat din nou că revolutionarii violenţi nici măcar nu sunt clari asupra motivelor pentru care doresc dărâmarea statuilor.

„Cred că mulţi dintre cei care doboară aceste statui nici măcar nu au idee ce este cu ele, ce reprezintă, pe cine înfăţişează”, a spus Trump.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply