Quantcast
Donald Trump va întrerupe ajutorul pentru palestinieni dacă procesul de pace cu Israelul va fi întrerupt – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Donald Trump va întrerupe ajutorul pentru palestinieni dacă procesul de pace cu Israelul va fi întrerupt

Preşedintele SUA, Donald Trump, a ameninţat că va întrerupe ajutorul pentru palestinieni dacă aceştia nu continuă procesul de pace cu Israelul, el afirmând că palestinienii au dat dovadă de lipsă de respect faţă de SUA pentru că au refuzat o întrevedere cu vicepreşedintele Mike Pence în cursul recentei vizite a acestuia, relatează DPA.

Trump, care s-a adresat presei după o întrevedere cu premierul israelian Benjamin Netanyahu la Forumul Economic Mondial de la Davos, a afirmat că doreşte pacea în Orientul Mijlociu. El şi-a exprimat speranţa că discernământul va prevala în rândul palestinienilor pentru promovarea păcii, conform agerpres.

‘Când ne-au dispreţuit în urmă cu o săptămână şi nu au permis o întrevedere cu vicepreşedintele nostru, în timp ce noi le-am dat sute de milioane de dolari ajutor şi sprijin, sume imense, cifre pe care nimeni nu le înţelege – aceşti bani se află pe masă şi nu vor ajunge la ei dacă nu se aşează la masa negocierilor pentru pace’, a spus liderul de la Casa Albă.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply