Quantcast
Donald Trump vrea redeschiderea Bisericilor din Statele Unite ale Americii – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Donald Trump vrea redeschiderea Bisericilor din Statele Unite ale Americii

Președintele Trump intenționează să ia „o poziție foarte puternică” în sprijinul redeschiderii bisericilor, pe măsură ce țara se redresează pe fondul pandemiei coronavirusului, transmite Fox News.

„Unul dintre lucrurile pe care vreau să îl fac este să deschid bisericile”, a declarat Trump jurnaliștilor joi, pe gazonul Casei Albe.

Citeste si: Covid-19 se tratează cu medicamente de 25 de dolari! Interesele Big Pharma, spulberate de Donald Trump.

„Bisericile nu sunt tratate cu respect de mulți dintre guvernatorii Democrați. Vreau să deschid bisericile și vom lua o poziție foarte puternică, cât de curând… Inclusiv moscheile”.

Comentariile președintelui Trump vin după ce Chicago a început să amendeze bisericile pentru că organizează slujbe religioase și nu se supun ordinelor de izolare la domiciliu emise de Guv. J.B. Pritzker.

Departamentul de poliție din Chicago a declarat pentru Fox News că trei biserici vor primi amenzi pentru serviciile care au avut loc duminica trecută.

Citeste si: Începe CIPAREA populației în octombrie 2020!

Vestea că administrația Trump se va implica și mai puternic în protejarea libertății religioase în această perioadă de pandemie este încă un pas în procesul de protejare a libertăților individuale intrinseci ale cetățenilor americani, după ce Procurorul General, William Barr, a instruit Departamentul de Justiție să intervină de partea bisericilor din America în procesele de contestare și anulare a ordinelor abuzive emise de guvernatorii Democrați ai unor state.

Tribuna.US

Despre Info Crestin News

Leave a Reply