DONAȚI-VĂ CORPUL PENTRU CONSUMUL UMAN ȘI SALVAȚI PLANETA!-Nebuniile SATANISTILOR climatici

Asculta informatia

Notă: Eu zic să înceapă cu toți activiștii ăștia de se lipesc pe unde apucă, în frunte cu Greta, pe urmă cu Femen și Rezist, și pe urmă mai vedem. Cred că am ajuns într-un punct critic, fără întoarcere, al „evoluției” societății. Toate aceste proiecte, campanii, planuri și măsuri care se iau în ultimii 2-3 ani, ne dovedesc, dacă mai era necesar, că suntem conduși de niște dezaxați patologici, pentru care rasa umană contează doar ca sursă de exploatare în toate modurile imaginabile și inimaginabile.  Iar cei care îi urmează orbește sau cu bună știință se fac părtași la aceste orori. Treziți-vă, până nu e prea târziu!

Să vedem ce informaţii găsim pe humanmeatproject.com

DESPRE NOI

Bine ați venit la Proiectul Carne Umană, noi suntem programul de donare de carne umană. Prin donarea de corpuri pentru consumul uman, acționăm pentru a rezolva problema suprapopulării, care duce la schimbările climatice și la efectul de seră cauzat de creșterea în masă a animalelor de fermă pentru a hrăni lumea.

LA HUMAN MEAT PROJECT, NOI PREȚUIM FIECARE CORP ȘI FIECARE VIAȚĂ.

Punem accentul pe sursa și originile cărnii noastre umane pentru a prezenta diversitatea lumii noastre și pentru a dezvălui diferențele îngrijorătoare de calitate a vieții de pe glob. Organizația noastră salută fiecare națiune pentru a da înapoi restului lumii. Mână în mână, ne putem ajuta reciproc să îmbunătățim condițiile de viață și mediul înconjurător pentru toată lumea prin intermediul acestei mișcări globale. Vă chemăm, oameni, să vă treziți și să acționați acum. Nu trăim individual și singuri. Avem nevoie unii de alții pentru a supraviețui. Împreună putem crea o lume pentru care merită să trăim. Împreună putem construi o lume a umanității și a solidarității. Fiecare viață este esențială.

CARNEA UMANĂ CA SURSĂ DE HRANĂ

Practica canibalismului nu este neobișnuită la ființele vii. Atât în regnul animal, cât și în istoria noastră ca oameni, consumul propriei specii a existat. În timpul descoperirii Lumii Noi, Cristofor Columb a adus cu el ceea ce ar putea fi considerat drept o dovadă timpurie a practicilor canibalice în civilizația modernă. Cuvântul „canibal” provine de la numele pe care spaniolii l-au dat caraibienilor (Cannibales). Spaniolii au acuzat tribul din Caraibe că își consuma în mod ritualic dușmanii, dar cercetătorii din zilele noastre au îndoieli că acest lucru s-a întâmplat cu adevărat. Aceștia speculează că tribul Caribs era angajat într-o luptă anticolonială cu o serie de puteri europene. Mulți istorici susțin acum că zvonurile despre canibalism au fost doar o tactică de propagandă a spaniolilor, menită să provoace teamă. Cuvântul „canibal” a fost folosit ca termen disprețuitor pentru a descrie populațiile tribale și indigene și a devenit o insultă etnică indirectă.

MISIUNEA ȘI VIZIUNEA DONĂRII DE CARNE UMANĂ

Pentru a salva planeta de impactul civilizației și stilului nostru de viață modern, trebuie să ne schimbăm concepțiile despre consum și opțiunile noastre alimentare. Ne confruntăm cu schimbări climatice din cauza deșeurilor, a poluării, a defrișărilor și a problemelor de suprapopulare.

PRIN DONAREA CORPULUI TĂU PENTRU CONSUMUL UMAN, ACȚIONEZI DIRECT PENTRU A-I AJUTA PE ALȚII ȘI PENTRU A DIMINUA DAUNELE PROVOCATE DE ERA INDUSTRIALĂ.

Consumând carne umană, creăm o schimbare atât în viața noastră, cât și în lume. Îmbunătățind calitatea standard a vieții în fiecare țară și națiune, putem oferi o viață bună tuturor locuitorilor lumii.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE DESPRE CARNEA UMANĂ

Un cadavru poate hrăni până la 40 de persoane* *Un bărbat adult mediu de 65 kg, numai carne Carnea umană este deseori subestimată din punct de vedere nutrițional, însă densitatea proteinelor și a grăsimilor din carnea umană ar putea fi egală sau mai bună decât cea a altor produse din carne convenabile, cum ar fi carnea de vită, de pui și de porc. Pentru că suntem omnivori, gustul și textura cărnii umane sunt asemănătoare cu cele ale cărnii de porc, ca să nu mai vorbim de calitatea acesteia, care ar putea fi mai substanțială (în funcție de ratingul calității vieții). Un singur corp conține fiecare aminoacid esențial, minerale și vitamine necesare pentru aportul zilnic. Nu numai că un singur corp ar putea hrăni până la 40 de persoane, dar este și cea mai accesibilă resursă pentru consumul de carne și grăsimi.

Carnea umană se obține fără cruzime și fără sacrificii.

CONTROLUL CALITĂȚII CUM NE SELECTĂM DONATORII

Ne asigurăm că donatorii noștri sunt sănătoși și că nu au boli contagioase, probleme de sănătate sau medicamente sau substanțe care ar putea fi absorbite de persoanele care le consumă carnea.

RISC PENTRU SĂNĂTATE

Donatorii care suferă de afecțiuni medicale, cum ar fi SIDA/HIV, boala Creutzfeldt-Jakob (CJD), hepatită (HAV/HBV/HCV/HDV/HEV), cancer, tuberculoză sau rabie vor fi respinși pentru a preveni riscurile pentru consumator. Există și alte afecțiuni medicale care ar putea împiedica acceptarea donatorilor, cum ar fi diabetul, tratamentele hormonale sau tulburările psihice.

DONAȚIE RESPINSĂ

În cazul unei donații respinse: Dacă un donator are o afecțiune care poate fi transferată de la om la om, nu poate fi donator. Dacă un donator are un cancer activ, nu poate dona până în momentul în care cancerul a intrat în remisie sau a fost îndepărtat și va trebui să aștepte cel puțin un an de la ultimul tratament sau procedură. În cazul în care un donator are o remisiune parțială, acesta va trebui să aștepte cel puțin un an de la procedură și va fi supus unui control medical pentru a se asigura că nu mai are medicamente în organism. În cazul în care un donator a trecut printr-o remisiune completă după un an, acesta poate fi donator de carne umană.

CALITATEA VIEȚII

Calitatea vieții este un sistem de evaluare a calității cărnii umane. Fiecare donator care a trecut prin procedura noastră de control si de evaluare a calității va fi clasificat în funcție de calitatea vieții sale (sănătate și bunăstare).

CAMPANII:

https://humanmeatproject.com/wp-content/uploads/2021/06/campaign-min.png

DIVERSITY_POSTER3-min

HMP_Ads_Poster_v3-min

Polar_Bear(Final)-min

 

Poster_1-min

poster-min

SOSMED_ADS-min

Stopt_Animal_Cruelty-min

SURSA

 

Despre Info Crestin News

Leave a Reply