Quantcast
Dr.Adina Alberts a `EXPLODAT: Se dorește haos, dezordine, lipsă de încredere în instituții – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Dr.Adina Alberts a `EXPLODAT: Se dorește haos, dezordine, lipsă de încredere în instituții

Asculta informatia

Medicul Adina Alberts dezvăluie o situație sumbră a ceea ce se întâmplă în plan mondial și național.

Ea susține că problemele generate de pandemie au fost folosite de anumite grupuri pentru a promova idei extremiste și periculoase. Pe pagina personală de Facebook ea susține că progresismul afișat de unele grupări anarhiste și neomarxiste nu e altceva decât o nebunie.

Citeste si: România devine „prima Colonie a Guvernului Global. De internarea cu forța nu va scăpa nimeni!” E important să știi…

”Sunteți la curent cu ce se întâmplă în SUA?! Parcă a înnebunit lumea! Acțiunile disproporționate ale mișcării civice Black Lives Matter vis a vis de omorârea din culpă, în timpul arestării, a unui traficant de droguri-hoț-recidivist, statuile satanice care tronează la loc de cinste în Detroit, Michigan și în Little Rock, Arkansas, mișcările de stradă și revoltele. Este o îngrijorare imensă și pentru noi, sau ar trebui să fie! Cu toții știm că dacă SUA “strănută”, Europa “face pneumonie”!

Este o incitare pe față la revoltă civică. Se dorește haos, dezordine, lipsă de încredere în instituții, și ceea ce pandemia a început dar n-a reușit să ducă la bun sfârșit, un posibil război civil poate definitiva! Astfel de statui satanice pe poziții de ani buni deja, Lenin tronând în Seattle, la Londra și în Germania la Gelsenkirchen, în timp ce statuia lui Churchil este non stop păzită ca să nu fie vandalizată, toate acestea sunt semne ale neomarxismului cultural, numit elegant PROGRESISM, la care tinerii aderă fără să cugete. În România acest progresism deja ne-a pătruns măruntaiele. Avem Marxism Leninism și în PNL și în PSD, dar mai cu seamă în USR!!!

Este cel mai mare pericol cu care se confruntă lumea liberă în acest moment. Toate semnele ne arată zorii înroșiți ai unei noi dictaturi mondiale. Asta se dorește! Înstaurarea pentru totdeauna a unei noi ORDINI MONDIALE.

Și pentru asta, lupta se dă pe toate planurile: cultural, social, politic, civic, religios. Pe noi românii, credința în Bunul Dumnezeu și Biserica ne-ar putea salva! Vă amintiți de campania stradală care înfățișa o blasfemie odioasă cu Dumnezeu reprezentat cu cap de SARS-COV2 și cu stetoscopul de gât? Vă amintiți de altă campanie odioasă, tot stradală, care promova manifestările LGBT? De Bunicuța Maria care declara cu zâmbetul pe buze că ea este bisexuală?! Vă amintiți de statuile care apăruseră acum 2 ani, în România, înfățișând “capre” dar semănând izbitor de mult cu cele sataniste din SUA? Și pentru a înșela vigilența, aveau inscripționate “Trăiască capra vecinului” sau “Gândiți Liber”?

Înțelegeți acum în câte moduri subtile suntem hăituiți, agasați și manipulați?!”, susține medicul.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply