Dr. Fauci confirma:„Vaccinurile pot crește considerabil efectul negativ al infecției cu COVID-19” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri externe

Dr. Fauci confirma:„Vaccinurile pot crește considerabil efectul negativ al infecției cu COVID-19”

Asculta informatia

Dr. Fauci confirmă Congresului modul în care vaccinul antigripal potențează pericolul Coronavirusului. Dr. Fauci a confirmat teza conform căreia vaccinurile au un efect negativ asupra sănătății persoanei vaccinate afectate de Coronavirus.

Citeste si: Masonul ocultist Oreste Teodorescu i-a cerut lui Raed Arafat să facă ceva pentru a trage la răspundere pe cei care sunt anti-vaccinare

Ceea ce s-a întâmplat în Congres este epocal.În timpul dezbaterii, cele mai importante și neașteptate știri au venit fix de la dr. Fauci, care a spus că există o corelație negativă între vaccinuri și Coronavirus:

“Trebuie să avertizez că există posibilitatea unor consecințe negative, unele vaccinuri pot crește efectiv efectul negativ al infecției cu COVID-19.”

Important de menționat este faptul că un studiu și o serie de afirmații similare au apărut în Italia, specialiștii susținând că peste 80% dintre cei care au murit de coronavirus, erau vaccinați antigripal.

Citeste si: Bill Gates, acuzat că doreşte să implanteze microcipuri la oameni sub pretextul vaccinării

După episodul de ieri, nu mai există nicio îndoială: OMS și toate statele care urmează liniile directoare ale acestora din urmă nu acționează în interesul comunității. Acesta este un fapt foarte grav. Acum este clar cu cine luptă președintele Trump, este clar că are dreptate să spună că există o conspirație în desfășurare, este corect să retragă finanțarea unei entități precum OMS, având în vedere modul dubios de a lucra pentru sănătatea publică și modul în care birocrații OMS sunt mai interesați de dorințele Big Pharma și nu de cele ale oamenilor.

Sursa: NOICONTRUMP.COM via iosefinapascal.com

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close