Quantcast
Dr. Geangu Alina Delia: “Opriți genocidul!” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Dr. Geangu Alina Delia: “Opriți genocidul!”

Am citit chiar astăzi o știre care m-a împietrit : Ministrul sănătății vrea să plătească din banii publici-adică ai noștri, ai plătitorilor de CAS-medicii coordonatori ai echipelor de vaccinare, medicii de familie, medicii specialiști cu o cotă parte pentru “convingerea” populatiei in ceea ce privește vaccinarea anti Covid 19.

Adică,mai mulți convinși, mai mulți bani la buzunar!!

Îmi este greu să cred că medicii pentru care această profesie înseamnă viața lor, tot ceea ce știu ei să facă mai bine, cu dăruire și întotdeauna în interesul pacienților, vor accepta asemenea formă de șantaj birocratic de cea mai joasă speță, ca să nu mai spun că nu este deontologic profesional!

Jurământul lui Hipocrate ne obligă să nu aplicăm niciun tratament care ar putea aduce suferințe mai mare pacienților noștri! Atâta vreme cât nu există informații complete și corecte referitoare la acest vaccin, admițând că acestaeste corect, ridic urmatoarele întrebări, de bun simț:

1.Dacă am făcut boala și am anticorpi, de ce să mă mai vaccinez, am deja imunitate!

2. Dacă am făcut boala și nu am anticorpi, de ce să mă vaccinez, atâta vreme cât organismul meu e dotat genetic cu “memoria agentului patogen întâlnit”, la o următoare infectare voi dezvolta singur anticorpi care să anihileze virusul!

3.Efectele teratogene(defecte majore) asupra feților din pântecele mamelor?! Nu se cunosc, nu s-au comunicat, nu există studii!

4. Efecte secundare la femeile tinere care vor să procreeze in viitor, până la sterilitate?! Nu se cunosc, nu s-au comunicat, nu există studii!

5. Efectele secundare de scurtă și lungă durată asupra organismelor afectate de boli cronice(diabet zaharat, hepatopatii, neoplazii, pneumopatii, boli autoimune) nu există nicio mențiune despre acestea!

6. Efecte secundare la copii?! Nu se cunosc, nu s-au specificat in prospect!

7. Marii alergici și cei cu alergii ușoare nu se vaccinează nici măcar cu vaccinul antigripal, care este crescut pe ou embrionat, căci riscă ȘOC ANAFILACTIC! Fac o paralelă cu campania de vaccinare antigripală, unde lucrurile sunt foarte clare:Trebuie să fii perfect sănătos, fără semne de răceală, tuse, febră, frisoane, amigdalită, fără să ai în antecedente alergii medicamentoase sau alimentare.

Deci, in acest caz, citind cele de mai sus, mai aveți curaj să vă vaccinați?

Colegi medici, vă intreb: aveți curajul să vă vaccinați fiica însărcinată, fiul alergic, sora cu o boală autoimună, copilul, părintele cu pneumopatie, etc.? Nu mă înțelegeți greșit, înțeleg și mi se pare normal ca personalul medical care execută vaccinarea și care se expune la vapori de vaccin zi de zi, sau care recoltează probele biologice pentru teste, cei din linia 1 TREBUIE să fie remunerați corespunzător, sunt alături de ei și îi susțin întrutotul!

Dar ca să parafrazez o reclamă :SUNT MEDIC, SUNT MAMĂ, ȘI NU MĂ VACCINEZ!!! OPRIȚI GENOCIDUL ÎMPOTRIVA SEMENILOR VOȘTRI!!! ROMÂNI, UNIȚI VOM REUȘI!!!

Sursa: www.incorectpolitic.com

Despre Info Crestin News

Leave a Reply