„Dumnezeu ne poate vindeca bolile”, spune un medic neurochirurg – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Sanatate

„Dumnezeu ne poate vindeca bolile”, spune un medic neurochirurg

Asculta informatia

Un neurochirurg isi incurajeaza pacientii cu boli incurabile sa nu renunte si sa recurga intotdeauna la rugaciune pentru ca Dumnezeu sa faca o minune in viata lor.

Pentru neurochirurgul Dr. W. Lee Warren, cea mai mare provocare a stiintei implica si cea mai mare importanta latura a vietii: credinta.

Cand un pacient este depistat la examenul neurologic cu un tip de tumora cerebrala numita glioblastom, ii trece un singur gand in minte: „Asta este sfarsitul”.

 

Potrivit Dr. Warren, glioblastomul este cea mai frecventa tumora cerebrala la adulti. Si este 100% fatala.

Neurochirurgul spune ca prin prisma cunostintelor sale medicale stie ca o tumoara canceroasa este fatala, iar prin credinta sa crestina stie ca Dumnezeu ne poate vindeca bolile. Acest lucru ii da tarie pentru a lupta pana la capat pentru ca viata sa castige aceasta lupta.

El spune ca uneori Dumnezeu ne vindeca miraculos, iar alteori ne vindeca prin mintea unor profesionisti din domeniul medical.

Dr. Warren a scris cartea „Am vazut sfarsitul vostru”, care aduce un mesaj de speranta atunci cand necredinta si indoiala sunt tovarasi.

Cartea explica propria sa conditie, deoarece, „de-a lungul carierei, a devenit din ce in ce mai dificil sa le spui sincer pacientilor sa lupte, sa se roage si sa ramana credinciosi, atunci cand Dumnezeu pare sa nu raspunda la aceste rugaciuni”.

„Dar, ca si crestini, ar trebui sa ne rugam si sa ne mentinem spiritul treaz si mai ales sa credem ca Dumnezeu ne poate ajuta”, a spus el.

„Tumorile cerebrale nu sunt cea mai grava boala. Disperarea este”, a spus dr. Warren. „Cand pierzi speranta, pierzi cu adevarat totul, chiar daca supravietuiesti”, a concluzionat medicul.

SURSA

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close