Quantcast
“DUMNEZEU NU EXISTA” DECLARATIA A DOI SAVANTI DE RENUME CARE A ARUNCAT IN ARE LUMEA CRESTINA – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

“DUMNEZEU NU EXISTA” DECLARATIA A DOI SAVANTI DE RENUME CARE A ARUNCAT IN ARE LUMEA CRESTINA

Universul nostru nu a fost creat de o mana divina, ci de legile fizicii, a declarat un cunoscut cercetator american, sambata, potrivit space.com

Cosmosul a inceput sa existe in urma cu 13,7 miliarde de ani, nu prin intermediul vreunul spirit omnipotent, ci doar prin felul in care interactioneaza fortele, crede el.

“Big Bang-ul a putut avea loc doar prin prezenta legilor fizicii”, spune astrofizicianul Alex Filippenko de la Universitatea California, Berkeley.

“Cu legile fizicii, poti obtine universuri”, a mai spus el in timpul unei discutii la o Conferinta SETICon 2, unde a fost invitat sa vorbeasca la categoria “A avut nevoie Big Bang-ul de o sclipire divina?”.

In lumea ciudata a mecanicii, care descrie actiunile la nivel subatomic, fluctuatiile aleatorii pot produce materie si energie din nimic. “Fluctuatiile care apar in mecanica cuantica pot produce universuri”, spune si astronomul Seth Shostak de la proiectul SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence Institute).

Despre

Leave a Reply