Dupa decenii de libertate religioasa, Biserica din China este persecutata din nou

Asculta informatia

Dupa ani de trezire spirituala, Biserica din China este persecutata. Milioane de chinezi s-au intors la Hristos in ultimele decenii. In prezent, conform presedintelui Chinei, Biserica reprezinta un pericol pentru partidul comunist.

Politia face razii in biserici si aresteaza pastori. Recent, George Thomas a vizitat China ca sa afle mai multe detalii privind ideologia care se afla in spatele persecutarii crestinilor.

George Thomas: In ultimii 20 de ani, Stirile CBN a documentat o raspandire exploziva a Bisericii clandestine sau a bisericilor din case din China, dupa ce milioane de cetateni ai acestei tari considerata in mod oficial ateista s-au convertit la crestinism. Conform expertilor, in China are loc o trezire spirituala fara precedent care a atins fiecare colt a tarii. Astfel, conform unor estimari, China ar putea deveni cea mai numeroasa tara crestina pana in 2030. Insa, acest om vrea sa opreasca aceasta tendinta. Din 2012, cand a ajuns la putere, presedintele Chinei Xi Jinping a dat ordin autoritatilor sa inchida orice biserica in casa care nu se afla sub controlul guvernului.

Citeste mai departe aici

Despre Info Crestin News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 4 =