Quantcast
Educația sexuală degradează ființa umană – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Educația sexuală degradează ființa umană

Sex education

Într-un sens, ezit să public comentariul de astăzi, dar îndrăznesc: Departamentul Educației al statului New Jersey tocmai a adoptat, cu un vot de 8 la 4, programa de educație sexuală pentru elevii din stat începând din toamnă. O puteți citi aici:

https://www.nj.gov/education/cccs/2020/2020%20NJSLS-CHPE.pdf

E greu să citești anumite paragrafe din programa fără să pui mâna la gură. E chiar jenant. Ele ofensează conștiința. Cei care doriți, puteți citi la paginile 30, 34, și 66, printre altele, ce vor învăța elevii de clasa a 8-a în orele de educație sexuală.

Citeste si: Educatia SEXUALA: Lectii de masturbare pentru copiii din scoala primara

Veți observa, de asemenea, că obiectivele educației sexuale sunt, într-o oarecare măsură, identice cu cele din legea educației pentru sănătate și viață recent votată în Parlament României: prevenirea bolilor transmisibile sexual și a sarcinilor. În plus, programa e desemnată să asigure „social justice / dreptate socială”, „gender justice / dreptate de gen” și „racial justice / dreptate rasială”. E o programă care îndoctrinează.

Cei care veți citi programa veți observa că nu poți discuta prevenirea bolilor transmisibile sexual fără a discuta sexualitatea și toate manifestările ei anormale. La fel și prevenirea sarcinilor. E o programă concepută, scrisă și impusă cu sila de Fiii și Fiicele Iluminismului.

Citeste si: Studiu: creierul femeilor reacţionează similar cu cel al bărbaţilor la pornografie

Din fericire, legea recent adoptată în România îngăduie părinților să nu permită copiilor lor să participe la cursurile de sănătate pentru prevenirea bolilor transmisibile sexual și a sarcinilor.

Recomand tuturor părinților să nu permită copiilor lor să meargă la aceste cursuri.

Peter Costea

Despre Info Crestin News

Leave a Reply