Quantcast
Educația sexuală: Un nou afront la adresa drepturilor parentale – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Educația sexuală: Un nou afront la adresa drepturilor parentale

A trecut aproape o lună și jumătate de când România a intrat în rând cu Uniunea Europeană, pășind în societatea post-creștină prin adoptarea legislației educației sexuale în școli.

Ea va avea același efect în Romania ca și în țările care deja o predau: va murdări mințile inocente ale copiilor noștri, și îi va înclina spre promiscuitate, avort, pornografie, confuzie sexuală și iresponsabilitate sexuală, mai mult decât spre abstinență ori responsabilitate sexuală.

Citeste si: Mike Pompeo, de urgență la Tel Aviv! Israel se pregătește să anexeze Iudeea și Samara!

Am fost puțin luat prin surprindere de diversitatea reacțiilor unor creștini privind legea educației sexuale. Majoritatea covârșitoare a creștinilor și-au exprimat opoziția și consternarea.

Alții, însă, au fost mai rezervați, afirmând că „cineva trebuie să-i învețe pe copii lucrurile acestea atât de necesare și importante”. Alții au remarcat că adoptarea programelor de educație sexuală va permite accesul asociațiilor creștine în școlile din România pentru a promova principiile creștine ale sexualității, cum ar fi abstinența.

Am dat însă și peste un comentariu cu totul rizibil: parlamentarii creștini care au votat legea au votat-o „din greșeala” ori fără să-și dea seama. A fost confuzie în Parlament! Totuși, doi parlamentari creștini, Daniel Gheorghe și Matei Dobrovie au avut discernământ și au votat împotriva. Cum de ei nu au făcut o greșeală?

Vă ofer azi câteva versiuni ale programei de educație sexuală care foarte probabil va fi predată și în România. Prima versiune e cea adoptată de Organizația Mondială a Sănătății în 2010. Acest link vă duce la versiunea documentului în engleză: https://www.bzga-whocc.de/…/…/WHO_BZgA_Standards_English.pdf iar acest link la versiunea în limba română: https://www.bzga-whocc.de/…/Dok…/BZgA_Standards_Romanian.pdf

ONU e și ea ocupată cu formarea unei programe globale de educație sexuală. În 2018 UNESCO a publicat o astfel de programă. [Link: http://unesdoc.unesco.org/images/0026/002607/260770e.pdf]

Nu, aceste programe nu au absolut nimic în comun cu valorile creștine ori biblice privind sexualitatea umană. Îndrăznesc să spun, pe baza experienței țărilor occidentale, că părinții nu vor avea acces la programa de educație sexuală pe care o vor primi copiii lor. Manualele și materialele nu vor fi puse la dispoziția părinților lor. Ele vor fi scurse ici și colo și doar atunci vom lua atitudine.

Vă dau exemplul Californiei, unde programa de educație sexuală nu se dă părinților și, ca atare, părinții nu știu ce învață copiii lor la orele de educație sexuală. Din fericire, o organizație a părinților creștini a obținut, prin lege, programa de educație sexuală predata în 900 de școli publice. Vă redau câteva din ceea ce organizația a scos la iveală.

În primul rând, în California există așa numitele “sex ed squads / echipele de educație sexuală” care merg din școală în școală sa se asigure că învățătorii urmează programă de educație sexuală impusă de stat.

În al doilea rând, educația sexuală creează confuzie în copii. Învățătorii îi informează privind disponibilitatea contraceptivelor și alternativa avortului pentru fetele care rămân însărcinate, începând din clasa a cincea. Elevilor li se explică comportamentele sexuale nefirești ca fiind “natural and normal variants of human sexuality / variante naturale și normale ale sexualității umane”.

Citeste si: Sfârșitul Ocultei Globale SATANISTE este aproape

Materiale grafice și power point presentations sunt puse în fața ochilor copiilor. Nu se discută noțiunea de “boys and girls / băieți ori fete”, ci de “persoane cu organe sexuale diferite”. Restul mizeriilor expuse în programa de educație sexuală sunt repulsive și mă rețin să le relatez.

Cei interesați puteți citi articolul din 13 mai aici: https://www.missionamerica.com/…/here-come-school-sex-ed-…/…

Dragi părinți: vă îndemn să nu lăsați pe seama statului secular să vă educe copiii în acest domeniu atât de sensibil și important pentru sănătatea lor, atât fizică, cât și morală, emoțională, mentală, relațională, valorică.

Scriptura spune, de mai multe ori, “nu stârniți dragostea până nu vine ea”.

Programa sexuală care va începe în România curând va face exact inversul: va stârni sentimentele intime în copii înainte ca ele să apară ori să se dezvolte natural.

Vă recomand, în final, să vizitați pagina de Facebook tocmai lansată a mișcării Alianța Renașterea Națională și să o urmăriți prin click pe like și share:

https://www.facebook.com/AliantaRenastereaNationala/

Peter Costea

Despre Info Crestin News

Leave a Reply