Quantcast
Educație sexuală șocantă: Școlile din Marea Britanie îi învață pe copiii de 9 ani să se masturbeze și să facă sex anal – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Educație sexuală șocantă: Școlile din Marea Britanie îi învață pe copiii de 9 ani să se masturbeze și să facă sex anal

Asculta informatia

Elevii sunt învățați despre sexul anal și orgasme înainte de a ajunge la pubertate și stabilesc ca teme „masturbarea”, potrivit planurilor de lecție prezentate de Daily Mal.

Mulți profesori „îndoctrinează” copiii cu afirmații false din punct de vedere științific despre sexul biologic, prezentând genul ca fiind fluid și promovând o narațiune conform căreia oamenii se pot naște într-un corp greșit.

Educația sexuală, obligatorie în Marea Britanie din 2020

Se întâmplă în timp ce NHS se confruntă cu o acțiune legală în masă din partea a 1.000 de familii care susțin că odraslele lor trebuie să învețe despre pubertate mult mai devreme.

MailOnline a găsit materiale didactice grafice – inclusiv un manual sexual pentru pre-adolescenți – care sunt predate copiilor la cursuri în Marea Britanie.

Cotidianul britanic menționează că unei mame îngrijorate i s-a refuzat dreptul de a vedea conținutul lecțiilor predate fiicei ei de 15 ani la orele de Relații și Educație Sexuală (RSE), care au devenit obligatorii în urmă cu trei ani.

În ciuda faptului că un judecător i-a refuzat lui Clare Page dreptul de a vedea materialul, o mulțime de resurse didactice discutabile sunt deja disponibile online.

Cărți de colorat, căutări de cuvinte și desene animate au fost, de asemenea, oferite fetelor și băieților de către „profesorii activiști” în „misiunea lor generală de a sexualiza copiii în numele incluziunii”.

Din septembrie 2020, Educația Relațională este obligatorie în școlile primare și RSE obligatorie în școlile secundare. Schimbarea a făcut ca mulți cadre didactice să caute îndrumare.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply