Quantcast
Egipt: 7.859 de convertiri în timpul unui eveniment de evanghelizare cu pastorul Michael Youssef – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Egipt: 7.859 de convertiri în timpul unui eveniment de evanghelizare cu pastorul Michael Youssef

În ciuda vremurilor tulburi din Orientul Mijlociu, Evanghelia se răspândește. Pe 10 decembrie, pastorul Michael Youssef a mărturisit despre succesul unui eveniment de evanghelizare la Cairo pe 3 noiembrie.

17.715 de persoane au participat la un eveniment de evanghelizare pe 3 noiembrie la Cairo. Potrivit Ministerului Leading The Way, această participare masivă a depășit așteptările. Michael Youssef, născut în Egipt și pastor al Bisericii Apostolilor din Atlanta (Georgia, SUA), a subliniat că așteptările inițiale erau „în jur de 6.000 de oameni”, într-un interviu acordat Christian Post pe 10 decembrie.

În timp ce Orientul Mijlociu a fost agitat de conflictul israeliano-palestinian din 7 octombrie, acest eveniment de evanghelizare din Cairo a putut să aibă loc încă. derulare.

Președintele executiv al Leading The Way (LTW) a declarat: „A fost atât de masiv încât nimeni nu își poate imagina.

Oamenii nu au venit să mă audă propovăduind nici din niciun alt motiv. Au venit pentru că le era foame de cuvantul lui Dumnezeu. La miezul nopții, n-au vrut să mai plece. Au rămas doar cântând și rugându-se. A existat o prezență a Duhului Sfânt așa cum nu am mai experimentat-o ​​până acum. Știm că aceasta este lucrarea lui Dumnezeu.”

Prezența la biserică s-a dublat

Potrivit organizației, 7.859 de participanți s-au convertit. Totuși, pentru Michael Youssef cel mai important lucru este că acești noi credincioși sunt sprijiniți la nivel local. Acesta este motivul pentru care multe biserici fac parte din organizarea campaniilor de evanghelizare LTW. La finalul evenimentului, pastorul egipto-american a subliniat că unele dintre aceste Biserici s-au dublat.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply