Video

EGIPT: „ISIS ne-a ajutat să ne întărim credința în Isus și le mulțumim că nu au tăiat sunetul filmării atunci când frații noștri au mărturisit credința în Isus înainte de a fi omorâți”

Beshir, fratele a doi dintre creștinii egipteni uciși recent de gruparea islamică ISIS, a intrat în legătură directă la postul creștin de televiziune, SAT-7, unde a făcut o incredibilă declarație.

Întrebat de gazda emisiunii despre sentimentele lui și ale familiei în ce privește moartea celor doi frați ai săi, acesta a spus:

„Am avut doi frați: martirul Bishoy Estafanos Kamel și martirul Samuel Estafanos Kamel. Sunt mândru de ei. Bishoy avea 25 de ani, iar Samuel 23 de ani. Sunt o mândrie pentru creștinism și o mândrie pentru mine însumi. Ei m-au făcut să îmi ridic capul cu mândrie. ISIS ne-a oferit mai mult decât am cerut atunci când nu au editat sunetul filmării în care ei își declară credința și Îl strigă pe Isus Hristos. ISIS ne-a ajutat să ne întărim credința. Credeți-mă! Mulțumesc grupării ISIS că nu a tăiat sunetul atunci când frații noștri au țipat și și-au declarat credința. Credeți-mă când vă spun că aici oamenii sunt fericiți și se felicită unul pe celălalt. Nu sunt într-o stare de jale, ci se felicită unul pe celălalt pentru că avem atât de mulți oameni din satul nostru care au murit ca martiri. Suntem mândri de ei.”

Untitled

Apoi, a fost întrebat despre ce a simțit atunci când a auzit de atacul aerian asupra grupării ISIS și când le-a văzut trupurile moarte ale acestor musulmani. Acesta a răspuns:

Citește și:  Surpriza in China: Crestinii au depasit numeric membrii Partidului Comunist

„Vă spun sincer. Încă de pe vremea Imperiului Roman, noi, creștinii, am fost ținta atacurilor. Lucrul acesta nu a făcut decât să ne ajute să îndurăm asemenea vremuri de criză. Biblia ne spune să ne iubim dușmanii și să-i binecuvântăm pe cei ce ne blestemă. Totuși, atacul aerian a fost un răspuns bun al guvernului, după o așa lungă așteptare, după ce frații noștri au dispărut și nu știam nimic de ei. Dacă ar fi fost uciși de îndată ce au fost prinși, nouă nu ne-ar fi păsat de nicio răzbunare, dar lunga perioadă în care nu am știut unde se află justifică acest atac aerian. Astăzi am avut o discuție cu mama mea și am întrebat-o ce ar face dacă ar vedea pe unul din membrii ISIS pe stradă. Ea a spus astfel și vă spun sincer adevărul, nu spun asta pentru că sunt în direct. Mama mea a zis că l-ar invita acasă la noi pentru că el ne-a ajutat pe noi să intrăm în Împărăția cerurilor.”

Lucru cu adevărat remarcabil este faptul că, la final, gazda emisiunii i-a cerut lui Beshir să se roage în direct pentru membrii grupării ISIS:

„Doamne, Te rog să le deschizi ochii ca să fie mântuiți și să renunțe la ignoranță și la învățăturile greșite pe care le învață!”

Citește și:  Doneaza 10 capre pentru o familie saraca cu 13 copii

 

Interviul poate fi urmărit la adresa de mai jos:

Sursa: www.stiricrestine.ro

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + = 9

Close