Quantcast
Eleva germana sfatuita sa-si puna hijab ca sa n-o bata musulmanii – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Eleva germana sfatuita sa-si puna hijab ca sa n-o bata musulmanii

Young woman crying by the lockers at school

Principalul ziar german, BILD, a informat asupra hartuielii religioase din partea elevilor musulmani in curtea scolii, in sala de clasa, pe strada, si asemnalat ca profesorii avertizau elevele crestine sa-si puna hijab sau risca sa fie agresate verbal si fizic de catre elevii musulmani, atat fete cat si baieti.

THUMBNAIL_IMAGE_-_ELS_MAR_29-800x450

O scoala din Frankfurt a intrat in focul criticilor dupa ce directorul, german, i-a spus unei eleve ca ar trebui sa poarte un hijab daca nu vrea sa fie agresata de batausii musulmani.

Mama elevei a spus ziarului Bild ca fiica ei a fost „batuta si atacata verbal in drum spre scoala de un grup de fete musulmane. Ea a explicat ca fiica ei a fost atacata pentru ca „are par blond, ca nu are capul acoperit, ca are un nume germano-ebraic si ca noi suntem crestini”.

Hartuiala a fost atat de grava incat eleva de clasa a cincea a ramas cu o „teama groaznica sa mearga la scoala”. Cand mama ei si-a exprimat ingrijorarea in fata directorului scolii, el i-a sa spus ca fiica ei ar trebui sa-si „acopere” capul daca nu vrea sa fie hartuita.

hijab-school-800x420

Scoala in cauza nu a raspuns cererii ziarului Bild pentru a comenta, totusi, mama a confirmat ca situatia lor este mult mai buna acum ca si-a scos fiica de la scoala. Au existat si alte cazuri recente de agresiune religioasa in scoli din Germania.

Bild a mentionat, de asemenea, un caz din Bavaria, in care un tata a spus ca fiul si fiica sa au venit acasa intr-o zi in panica pentru ca un copil musulman le-a spus ca le va taia capul deoarece sunt crestini.

In Bonn, o mama a spus ca fiica ei a trait o experienta similara: „Fiica noastra si mai multi colegi de clasa a treia au fost supusi presionati de catre un coleg de clasa musulman. Ei au fost amenintati cu cuvintele: „Parintii tai vor arde în iad fiindca nu cred in Allah”.Agresiunile religioase au fost in special mai raspandite in Berlin, unde multe scoli au numar mare de elevi din familii de imigranti musulmani.

In 2018, mai multi profesori din Berlin au vorbit despre agresiunea religioasa, spunand ca elevii germani ar putea fi hartuiti din orice motiv, ca de exemplu ca aduc un sandvis cu sunca pentru masa de pranz, fiindca carnea de porc este interzisa in Islam.

Profesorii au sustinut Legea Neutralitatii Berlin, care sprijina legislatia existenta de interzicere a simbolurilor religioase, cum ar fi hijabul, din salile de clasa pentru a combate hartuirea religioasa.

Intre timp, Austria a pus in aplicare o interdictie pentru hijab in gradinite si intentioneaza interdictii similare in scolile elementare.

Express :

Andreas Knapp a spus ca situatia se inrautateste tot mai mult in Leipzig, oras din Saxonia, doi frati, un baiat de 11 ani si o fata de 9, au fost batuti si amenintati de copii musulmani, incat nu mai ies sa se joace afara, fiindca mancau ursuleti de guma care contin gelatina de porc. El a spus: „Cunosc mai multe cazuri ale unor elevi batuti, umiliti si speriati”.

“Un baiat de 12 ani a fost intimidat si amenintat de copii muslmani fiindca avea o cruciulita la gat. L-au insultat, l-au numit impur, pana cand s-a speriat si a plans. Parintii sai sunt disperati din aceasta cauza. Ei au luptat pentru siguranta copiilor lor si acum asta

Screen-Shot-2018-04-01-at-6.06.33-PM

https://voiceofeurope.com/2019/04/german-headmaster-suggested-christian-girl-wear-a-hijab-to-stop-bullies/

https://jaime48.wordpress.com/2018/04/02/una-escuela-alemana-aconseja-a-las-ninas-cristianas-que-usen-velos-islamicos-hiyabs-para-evitar-ser-acosadas-%E2%80%8B%E2%80%8Bo-agredidas-por-los-alumnos-musulmanes/

Despre Info Crestin News

Leave a Reply