Quantcast
Elevi palestinieni instigă la uciderea evreilor – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Elevi palestinieni instigă la uciderea evreilor

Un liceu palestinian din Ierusalimul de Est este în mijlocul unui scandal pentru un videoclip publicat online, care arată elevi interpretând o piesă de teatru ce include o incitare la uciderea evreilor.

Videoclipul viral a fost încărcat pe TikTok și înfățișa elevi îmbrăcați în bărbați înarmați, îndreptând armele către alți elevi legați la ochi în genunchi. Elevii amenințati cu arma din scenetă sunt îmbrăcați în haine tradiționale evreiești și poartă kippa albă. În imagini se văd părinți și profesori aflați la eveniment cum aplaudă și încurajează. Potrivit canalului israelian Channel 12 News, incidentul a avut loc la liceul Anata din Ierusalim.

Ministerul Educației din Israel a condamnat videoclipul, dar a spus că nu poate lua măsuri, deoarece școala se află sub controlul Autorității Palestiniene.

CBN News a raportat că incitarea la terorism în manualele palestiniene este un lucru larg răspândit. Luna trecută, agenția Națiunilor Unite dedicată ajutorării refugiaților palestinieni a anunțat că a suspendat mai mulți profesori din personal, în urma unui raport al Palestinian Media Watch, care arată că au scris mesaje pe rețelele de socializare în sprijinul organizației teroriste Hamas din Gaza.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply