Quantcast
Ema Repede (Moroșan) și soțul ei au avut accident. Rugați-vă pentru ei! – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Ema Repede (Moroșan) și soțul ei au avut accident. Rugați-vă pentru ei!

Asculta informatia

Azi noapte, putin dupa ora 00.00, pe DN 17, la iesirea din Sieu-Magherus spre Crainimat, Cristian R. de 24 ani din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe directia Beclean – Bistrita, din cauza ca a adormit la volan, a pierdut controlul autoturismului, a parasit carosabilul si s-a rasturnat in partea dreapta. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a pasagerei Emanuela R. de 24 ani, care a fost transportata la Spitalul de Urgență Județean Bistrița.

Cristi se află în afara oricărui pericol. Starea lui Ema e instabilă, și va fi transportată la Târgu Mureș, pentru a analize la coloană.  Rugati-vă pentru ea, ca să își revină!

sursa: www.citynews.ro

* * *

Update: vineri, 23:20

Emma este imobilizată acum, însă fractura nu e adâncă, nu a ajuns la măduva coloanei, poate să îşi mişte mâinile şi picioarele. Luni va fi transportata la Cluj Napoca pentru investigaţii mai serioase la coloană.

Ea poate să vorbească, şi medicii sunt optimişti cu privire la starea ei. Va fi un proces mai greu de recuperare, aşa că vă rog să o susţinem în rugăciune.

Despre

Un comentariu

  1. Domnul sa binecuvinteze familia Repede. Filipeni 4:13

Leave a Reply