Quantcast
EMANUEL FEDUR pastor al bisericii ELIM ARIZONA – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

EMANUEL FEDUR pastor al bisericii ELIM ARIZONA

Emanuel Fedur s-a  născut în anul 1980 în Arad, Bujac, într-o familie de 12 copii. A crescut în biserica Betel, păstorită de fratele Eugen Micurescu si Iosif Anca. În anul 1999 a început studiile în Timisoara unde a studiat Automatică si Calculatoare la Univeristatea Politehnica Timișoara și în același timp și Fizica la Universitatea de Vest Timișoara.

În anul 2004 a simțit ferm chemarea de a studia teologia și de a  dedica în totalitate slujirii in domeniul predicării. Astfel a început sa studieze la Institutul Teologic Penticostal din Bucuresti, pe care l-a absolvit în 2008.

În acel an a simțit chemarea lui Dumnezeu să slujească in Maramureș, iar apoi in Ucraina, unde a fost implicat ca evanghelist pentru 3 ani si jumătate între români și ucraineni deopotriva.

In anul 2012 s-a căsătorit și la cateva luni dupa aceea s-a mutat în Statele Unite, unde din toamna anului 2013 a început un master în studii transculturale la Fuller Theological Seminary și totodată a început slujirea la biserica Elim din Arizona.

Din vara anului 2014 a început slujirea ca păstor al acestei biserici.

Despre

Un comentariu

  1. Un om deosebit, am avut ocazia să-l cunosc la Bacău la un concert unde a predicat si frații lui Marian și Dinu au condus corul bisericilor Evanghelice din Bacău. Dumnezeu să-l binecuvânteze si săi dea har! Te salut EMI…cum a rămas cu tricoul…:):):)

Leave a Reply