Este virusul din Wuhan fabricat într-un laborator din China? Teoria unui fost ministru al Educaţiei

Asculta informatia

Pe 17 martie prestigioasa revistă din domeniul ştiinţei Nature Medicine publica un articol despre originea virusului din Wuhan. Articolul venea după ce mai mulţi specialişti au făcut o analiză genetică a SARS-COV 2. Fostul ministru al Educaţiei şi cercetător Daniel Funeriu spune că virusul nu avea cum să fie făcut de om relateaza,mediafax.ro

”Atunci când de la un virus natural omul intervine şi schmbă din punct de vedere acel virus, pot să îţi dai seama de acest lucru”, a declarat dr. Daniel P. Funeriu, cercetător şi fost ministru al Educaţiei.

Citeste si: Carduri cu CIP pentru monitorizarea cazurilor de COVID-19

Daniel Funeriu suţine că virusul este unul natural, însă este discutabil cum s-a transmis acesta în rândul populaţiei. Sunt trei ipoteze.

”Prima ipoteză este că el a evoluat în cadrul unui animal, şi a avut loc transferul zoonotic, iar transferul s-a făcut către oameni odată ce virusul era infecţios şi puternic”, a mai precizat Daniel Funeriu.

O altă variantă potrivit specialiştilor, este că virusul a fost transmis la om, persoanele erau asimtomatice dar prin multiplicare s-a dezvoltat şi a devenit patogen. Daniel Funeriu nu exclude ca SARS-COV 2 să fi scăpat dintr-un laborator.

”A treia ipoteză este ca virusul să fi scăpat din laborator. Lucrul acesta nu este exclus, dar fără să fi fost fabricat de om”, a încheiat fostul ministru al Educaţiei.

Cel mai apropiat laborator, care se află la doar câţiva kilometri de piaţa de peşte din Wuhan este Laboratorul de Virusologie din Wuhan care este unul de securitate 4, adică lucrează cu agenţi biologici periculoşi.

Citeste si: Kit de test COVID-19 deja infectate de VIRUS. Cei care le produc sunt finantati de BILL GATES

Despre Info Crestin News

Leave a Reply