Quantcast
Europa trebuie sa iasa din Islam sau va pieri – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Europa trebuie sa iasa din Islam sau va pieri

Magdi Cristiano Allam in ultima sa carte „Stop Islam”, care defineste erezia islamica, „incompatibila cu legile seculare ale Statului, regulile coexistentei cetatenilor si valorilor de baza ale civilizatiei occidentale”.
„Credinciosii pot fi moderati, dar credinta in Allah nu este pentru ca dicteaza ura fata de necredinciosi si subjugarea lor prin violenta”.

Sri Lanka: Pentru noi, baietii care au explodat sunt teroristi, dar in lumea lor ei sunt considerati musulmani buni deoarece se comporta ca Mohamed, care i-a decapitat personal pe dusmanii sai, si cerintele Sunnah, codul comportamentului islamic este suficient”.

Potrivit fostului director adjunct al Corriere della Sera „adevaratul pericol de moarte nu este terorismul pe care il putem invinge pentru ca noi avem superioritate militara si Inteligenta buna, ci ocupatia generalizata pe care Islamul a propagat-o prin proliferarea in moscheile raspandite pe toata planeta noastra. Pe teritoriile noastre le fac scoli si centre de ajutor islamice, care sunt finantate de catre tarile care sunt dusmanii noștri.”

 

islam-Francia-2

Franta: Musulmani rugandu-se in strada – sfidare si provocare

Allam este unul dintre putinii imigranti – din ordinul a mii si mii de persoane – care poate imbogati o tara. Deoarece niciunul dintre noi nu doreste o inchidere ermetica, vrem sa ne intoarcem in anii 1980, cand au fost mii de imigranti. Astazi, insa, este o invazie: ei vor amestec rasial, hibrizi.

Dar, pentru a evita acest lucru, nu este necesar sa eliminam islamul, dar cei care ii acorda un omagiu trebuie sa plece. Dar cum este imposibil sa eliminam o idee sau o religie, nu face decat sa se raspandeasca.

Prin urmare, granitele sa fie inchise si pazite, iar adeptii Islamului sa fie expulzati imediat, daca este necesar, cu forta. SURSA

Publicat de Karen Smith

 

Despre Info Crestin News

Leave a Reply